Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Turk Telekom'dan Aldığım Hız Düştü

Bu yazdıklarının aynısını müşteri hizmetlerini arayıp okusan daha iyi olur. Verecekleri cevaba göre de iyice üstelersin durumu.
  2. MeynnZenith

Türk Telekom ekipleri "vadedilen hızı alamazsınız" dedi yanıldı :)

Hayırlı olsun ama çoğu İSS ilk birkaç hafta ya da ilk ay yüksek hızlar verip müşterilerin "ilk ay beğenmezseniz taahhütsüz iptal" haklarını doldurup sonra hızı düşürebiliyor. Bir nevi kandırıyorlar ama umarım sizin başınıza gelmez. Çok güzel hızınız var, iyi günlerde kullanın.
  3. MeynnZenith

Süperonline kullananlara duyurulur güzel bir 24 saat

2 gün içinde Steam'de ne var ne yok indirin hemen. :LOL:
  4. MeynnZenith

GıbırNet Deneyimim Hakkında

Ben de reklam falan olmasın diye öyle yazıyorlar sanmıştım, şaşırdım :ROFLMAO:.
  5. MeynnZenith

GıbırNet Deneyimim Hakkında

Ping çok fazla. Bu kadar fazla olması anormal ve kötü bir şey diye biliyorum.
  6. MeynnZenith

Para Ödemeden İnternet Hızımı yükseltebiliyorum??

"İleri" tuşuna tıkladığınızda karşısnıza ne çıkıyor?
  7. MeynnZenith

İSS arıyorum hangisi daha iyi hzimet verir

Benim herkesten duyduğum kadarıyla Türknet'in paketi çok seviliyor. Altyapınızın desteklediği hızda internet vermesi ve fiyatının günümüz şartlarında uygun olması onu öne çıkarıyor. Ancak dediğim gibi, Haziran ayında fiyatlar değişeceği için net bir cevap yok ortada. Bana kalırsa fiyatlar artsa...
  8. MeynnZenith

İSS arıyorum hangisi daha iyi hzimet verir

Haziran ayında İSS'lere zam gelecek. Bununla birlikte Türknet'in o güzelim paketi de zamlanacaktır büyük ihtimalle. Bana kalırsa Haziran ayını bekleyip son fiyatlara göre karar verin, konu açın.
  9. MeynnZenith

Yardım Mobil Veri'yi PC'de kullanmak

Çok teşekkürler herkese. Ben hep bir el atsam 1GB biter diye ev internetiyle 1000ms oynuyordum oyunları... Meğer ne boş acı çekmişim...
  10. MeynnZenith

Çok teşekkürler. Steam arkada açık kalsa hiçbir güncelleme falan yapmadan, o şekilde 60-70 olur dediniz değil mi?
  11. MeynnZenith

Yaşamıyorum. 40ms falan oluyor Valorant'ta.
  12. MeynnZenith

Ne kadar değişir peki? PC'de sadece ve sadece oyun açık olacak. Ama R6 falan girerken tabii ki Steam de açık kalmalı. Bu ne kadar büyük bir etki yaratır? 1646071798 Video izlerken falan daha çok yiyor evet ama oyunda nedense çok az tüketiyor. 1646071828 Full benim mobili kullanmayacağım...
  13. MeynnZenith

Ev internetim iyi olmadığı için ve ailemi de interneti yükseltmeye ikna edemediğim için mobil verimi (Türk Telekom 20GB) PC'ye bağlayıp o şekilde oyun oynasam sorun olur mu? Valorant'ta 4 el derecesiz attım ortalama 200Mb gitti. Bu durum başka oyunlarda değişir mi? İnternet paketim çok çabuk...
  14. MeynnZenith

Yardım İnternet Yüzünden Ailem İle Kavga Ettim Yardımcı Olun !

Türknet 99TL ile altyapının desteklediği hızda full internet alıyorsun.
  15. MeynnZenith

Öneri Türknet mi Türk Telekom mu?

Teşekkürler bilgi için. 1643713514 Çok sağ olun. Benim altyapım iyi gibi görünüyor. Paketimin verdiği hızı alıyorum, ara ara kopmalar oluyor ama o da modemden kaynaklı. Zaten modem de değiştireceğim yeni internete geçersem. Bildiğim kadarıyla TürkNet ilk ay deneme gibi bir şey, beğenmezsek...
  16. MeynnZenith

Ben şu anda 16'lık paket kullanıyorum, çok yoğun kullanıldığı zamanlar (aile apartmanı olduğu için 8 kişi rahat kullanıyordur) 13-14'lere düşüyor. Rahat zamanlarda 16 stabil.
  17. MeynnZenith

Altyapımın iyi mi kötü mü olduğunu nereden görebilirim? Sadece hızı görünüyor TürkNet sitesinde. 1643710427 Paket fiyatı çok tuzlu gibi Türk Telekom'da. Ama yine de bir düşüneceğim.
  18. MeynnZenith

Bu sizin oturduğunuz yere göre gelişen bir durum, değil mi? Genel değil yani.
  19. MeynnZenith

O olay ne? Ben bilmiyorum işin teknik kısmını.
  20. MeynnZenith

Aynı anda iki kişinin kodunu kullanabiliyor muyuz ya da diğer ay başka bir kod kullanabiliyor muyuz?
Top Bottom