lexerotk
80+ Bronze
"İleri" tuşuna tıkladığınızda karşısnıza ne çıkıyor?Bu gün Türk Telekomun uygulamasından bi ne kadar internet harcadığıma bakayım dedim. Karıştırırken paket değiştirme yerine bastım. 100mbps internet 0tl olarak görünüyor. Bunun olayı nedir? Gerçekten para vermeden 100mbps internet alabiliyommu?
nası yavAynı şeyler. Sadece altta onay tuşu var ve hâlâ 0tl gözüküyor.
Size özel bir kampanya olabilir yinede orada yazan ön bilgilendirme formunu okuyun.Bu gün Türk Telekomun uygulamasından bi ne kadar internet harcadığıma bakayım dedim. Karıştırırken paket değiştirme yerine bastım. 100mbps internet 0tl olarak görünüyor. Bunun olayı nedir? Gerçekten para vermeden 100mbps internet alabiliyommu?
Daha yüksek hızlar daha pahalı dediker bize. Şuan 24mbps için 155tl ödüyoruz.demekki ödediğiniz ücrete göre zaten alt hızda hizmet alıyordunuz hocam.
muhtemelen duyurdular ama ya siz atladınız yada bi şekilde gözden kaçtı.
bu arada o hızlara gelince snr-sinyal değerlerinde kayıp olduğundan kopmalar olduysa hızınızı düşürüp sabitlemiş olabilirler.
peki aylık ne kadar ödüyordunuz
Biraz daha araştırcam. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayacağım.ss lerin var sözleşmeyi okuyup seç 100 mbps h.o
Daha yüksek hızlar
Daha yüksek hızlar daha pahalı dediker bize. Şuan 24mbps için 155tl ödüyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz daha araştırcam. Olmazsa müşteri hizmetlerini arayacağım.