Bundan yaklaşık 2-3 sene önce annemin üzerine bir hat çıkardım. Hat Türk Telekom olarak çıktı sonra beğenmediğim için vodafona çevirdim. Buraya kadar hiçbir sorun yok. Hattıma hiç paket yüklemiyordum ve beni de arayan pek kişi yoktu. Bir gün hattım kayboldu bulamadım ve kaybolmasının üzerinden 1 yıl geçti. En sonunda hattımı telefoncudan çıkardım (nereden hatırlamıyorum.) Çıkardıktan 1 ay sonra rastgele bir şekilde hattımda internet olduğunu fark ettim. İlk önce 1-2GB'dır dedim ve geçiştirdim. Üzerinden 10-20Gb geçti ve benim hala internetim vardı, çok şaşırdım hattım faturasızdı kullanmaya devam ettim. Çok uzun bir süre kullandım hatta bilgisayarıma bağlayıp oyunları oradan indirip oradan oynuyordum okulda internetimin ismini BELEŞTİR diye açıp herkese dağıtıyordum. Fatura sorguladığımda ücretiniz 0TL olarak gözüküyordu Hatta hiç para yatırmadım, hattım kapalıydı kimseye mesaj gönderemiyordum, özet yazıp 7000'e gönderiyordum fakat mesajlarım gitmiyordu kimseyi arayamıyordum. Uzun bir süre böyle kullandıktan sonra bana bir mesaj geldi: Hattınıza para yüklemediğiniz taktirde kapanacaktır diye. Benim de yaşım 15 falan şöyle dedim bu hat 1 senedir kayıp 1 senedir de para yüklemiyorum, para yüklersem internet gidebilir. Vodafone yanımdaya giremiyordum, girseydim yüklerdim. Ardından korktuğum başıma gelmişti ve hattım kapanmıştı. O kadar üzülmüştüm ve sinirleniştim ki sinirden telefonu duvara fırlatıp kırmıştım. Bu gün aklıma takıldı peki bunlar nasıl oldu? Hiç para vermeden nasıl 1 sene boyunca sınırsız internet kullanabildim? Dolayısıyla buraya yazdım. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Varsa olayın sonunda ne oldu? Fatura falan geldi mi? çok uzun yazdım kusura bakmayın.