Neler Yeni

Ücretsiz Sınırsız Vodafone İnternet Kullanıyordum. Peki nasıl?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
hocam bi e devletlerinize bakar mısınız belki oradan bi şeyler çıkar

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Arattığım zaman hiçbir şey çıkmıyor. Fatura sorgulama gibi bir sürü yerden sorguladım.
Hata olabilir, benim de hattım normalde yurtdışında geçerli değil. Suriye'de yaklaşık 200 gb internet kullandım parası pahasına. Ne bi ücret yansıdı ne de öyle bir kullanım gözüktü özette. Müşteri hizmetlerini aradığımda da öyle bir kullanım yaptığıma dahil bilgi gözükmediği, adıma borç olmadığı söylendi. Turkcell'e geçtim aynısını yaptım kullanamadım, hattımın yurtdışında geçerli olduğu bir paket aldım öyle kullandım. Vodafone arada böyle gariplikler yapabiliyor

Efem1905

80+ Bronze
Bazen olabiliyor mesela müşteri destekte çalışanlar kendi İnternetlerini sınırsız yapar bilgisayardaki ekrandan yapıyor sorgulayan olmuyor.

Squex

80+ Silver
Ben Turkcell'de aylık Facebook paketi çıkarıp nasılsa o paketi normal internet için kullanabiliyordum faturasızda.

FRAX

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bundan yaklaşık 2-3 sene önce annemin üzerine bir hat çıkardım. Hat Türk Telekom olarak çıktı sonra beğenmediğim için vodafona çevirdim. Buraya kadar hiçbir sorun yok. Hattıma hiç paket yüklemiyordum ve beni de arayan pek kişi yoktu. Bir gün hattım kayboldu bulamadım ve kaybolmasının üzerinden 1 yıl geçti. En sonunda hattımı telefoncudan çıkardım (nereden hatırlamıyorum.) Çıkardıktan 1 ay sonra rastgele bir şekilde hattımda internet olduğunu fark ettim. İlk önce 1-2GB'dır dedim ve geçiştirdim. Üzerinden 10-20Gb geçti ve benim hala internetim vardı, çok şaşırdım hattım faturasızdı kullanmaya devam ettim. Çok uzun bir süre kullandım hatta bilgisayarıma bağlayıp oyunları oradan indirip oradan oynuyordum okulda internetimin ismini BELEŞTİR diye açıp herkese dağıtıyordum. Fatura sorguladığımda ücretiniz 0TL olarak gözüküyordu Hatta hiç para yatırmadım, hattım kapalıydı kimseye mesaj gönderemiyordum, özet yazıp 7000'e gönderiyordum fakat mesajlarım gitmiyordu kimseyi arayamıyordum. Uzun bir süre böyle kullandıktan sonra bana bir mesaj geldi: Hattınıza para yüklemediğiniz taktirde kapanacaktır diye. Benim de yaşım 15 falan şöyle dedim bu hat 1 senedir kayıp 1 senedir de para yüklemiyorum, para yüklersem internet gidebilir. Vodafone yanımdaya giremiyordum, girseydim yüklerdim. Ardından korktuğum başıma gelmişti ve hattım kapanmıştı. O kadar üzülmüştüm ve sinirleniştim ki sinirden telefonu duvara fırlatıp kırmıştım. Bu gün aklıma takıldı peki bunlar nasıl oldu? Hiç para vermeden nasıl 1 sene boyunca sınırsız internet kullanabildim? Dolayısıyla buraya yazdım. Aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Varsa olayın sonunda ne oldu? Fatura falan geldi mi? çok uzun yazdım kusura bakmayın.
bende de bi ara öyle olmuştu faturasız ken internetim bitmişti ama kullanıyordum

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
hocam bi e devletlerinize bakar mısınız belki oradan bi şeyler çıkar
bug bu bişey olmuyor aynı durum banada oldu 1 sene geçti hiçbir şey olmadı nabıcaklar faturalı hat olsa tamamda faturasız hatta hiçbir şey yapamazlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,497
Üyeler
161,068
Son üye
FatihTK
Top Bottom