Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Türk Telekom hız sorunu

Modem marka model ve altyapı bilgisini yazarsan daha iyi sonuç alabilirsin.
  2. M

Turknet yeni abonelikte modem veriyor mu?

Kiralık eve çıktım ve Turknet bağlatmayı düşünüyorum. Altyapı 100 MBPS fiber destekliyor. Bilmek istediğim Turknet modem veriyor mu? Superonline veriyormuş mesela onu da düşünebilirim.
  3. M

Modem DSL ışığı yanmıyor

Aynı sorunu ben de yaşadım zamanında. Sürekli modeme reset atıp kurulumunu yapmıştım ama düzenlemişti. Sonunda geldi ama nedenini bilmiyorum.
  4. M

Comnet davet kodu alabilir miyim?

Ben 3 aylık aldım, sözleşme bitince turknete geçicem tekrardan. Oyun olarak cs go'da 90-100 ms veriyor, turknette iken 60-70 civarındaydı. Onun dışında upload ve download beklendiği değerlerde.
  5. M

İndirmenin bitmesine sadece 1 yıl kaldı!!

Altyapı nasıl
  6. M

Turknet'ten ne zaman çıkmalıyım?

Ben de Turknetten Comnete geçtim, Turknet kullanmadığım 1 günün parasını geri ödedi.
  7. M

Comnet davet kodu alabilir miyim?

Yakın zamanda comnet'e geçeceğim, kodu olan varsa yazsın.
  8. M

o zaman bu faturayı ödeyip 9 hazirana kadar kullanıp çıkabilirim değil mi? 1652548904 yarısını nasıl ödediniz?
  9. M

9 Mayıs 2022 - 9 Haziran 2022 dönemine ait 140 tl fatura gelmiş. Bu faturayı ödeyip mi çıkacağım yoksa ödemeden mi çıkacağım? Bir de hangi tarihe kadar kullanma hakkım var ( son ödeme tarihi 31.05.2022) ?
  10. M

Upload iyi, Download kötü

Yeni modem alıp test edeceğim.
  11. M

Biraz önce de internet komple gitti, yeni geldi.
  12. M

Turknet'in bu dalgalı internetinden bıktım artık,TT'ye geçeceğim.
  13. M

Online Oyunlarda Ping Yüksekliği Neden Olur?

Değerler kötü değil bence.
  14. M

TurkNet internetim bir türlü gelmedi.

Ya aslında modemi kapatmayacaktım da kurulum yapan adam " Yarın TTNet'ten gelip hallederler" dedi, ben de o yüzden kapatmıştım. Şimdi bekliyorum bakalım.
  15. M

TurkNet internetim bir türlü gelmedi.

Arkadaşlar merhaba. Turknet'e yeni geçtim, dün kurulumu yaptılar ama modemin DSL ışığı yanmıyordu ve internete bağlanmıyordu. Kuruluma gelen adam bununla ilgili arıza kaydı açtı. Ben de nasıl olsa internet yok diye modemi kapatmıştım. TurkTelekom'dan arıza müşteri kaynaklıdır diye bildirim...
  16. M

Turknet'e Geçiş Hakkında

TTNET sözleşmem dün akşam bitti, ben de Turknete geçecektim. Turknet'ten böyle bir mesaj geldi. Şimdi gidip TTNET'den abonelik mi alıcam?
  17. M

Turkcell mobil internet hız sorunu

Normalde gayet hızlıydı ama bu sabah aşırı yavaşlık var. Test yaptım 0.3 mbps download çıktı. Bu genel bir sorun mudur yoksa sadece bende mi var? Elektriklerde yok malum mobil internete kaldık.
  18. M

Yalova-Merkez için İnternet Önerisi

hocam ek hizmet seçiminde modem vs. satın alınabilir gösteriyor. Modem olmasa da veriyorlar mı?
Top Bottom