Neler Yeni

Yardım İnternet sağlayıcısı tavsiye istiyoruuum:

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alpercan İşleyen
arkadaşlar bir vodafone müşterisiyim tarifem 16mbps bir internet karşılıyor, uploadı söylemeye gerek yok zaten, ve bu tarifeye 70 lira para ödüyorum. Anladığım kadarıyla altyapım yenilenmiş türknet sayfasında 65 mbps download 8mbps upload gösteriyor, asıl konu tarifemi yenilemek artık daha hızlı bir internete geçmek istemem bu bağlamda türknete baktığımız zaman bu hızı 170 liraya veriyor ben okeyim fakat sizce daha uygun gördüğünüz şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir durum veya şu sağlayıcı daha uygun olur dediğiniz bir tavsiyeniz var mı acaba. bu arada yayın açmak istiyorum ama 8 upload yeterlimi bilmiyorum aşırı kalite aramıyorum ama çöpte olmasın kalite sizce yayın açılırmı 8 uploada

SKYERZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fırat Gül
gıbır net var bide ama nasıldır bilmiyorum

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
efe
eğer fiber altyapısına sahip değilseniz netspeed öneririm

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
Türknet iyidir eğer geçecekseniz kod atabilirim

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,091
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Millenicom öneririm.

Bünyamina

80+ Platinum
türk telekom da aşağı yukarı aynı fiyatı verir heralde

muhkya

80+ Bronze
Comnet tavsiye ederim, ayrica internetinizi sakın iptal etmeyin aktivasyon ucreti ödersiniz mesela ben turknetten comnete geçtim daha uygun diye turknetteki xdsl kodumu aldım comnetin sitesinde baska operatorden geciş secenegi ile isaretleyip geçtim evraklari yukledim ve evraklari yukleyince comnet eski firmaniza sozlesmeyi gonderiyor ve hemen turknetten sms geldi turknet aboneliginiz iptal oldu diye ben turknete hic yazmadım ve aktivasyon ucretide ödemedim gayet memnunum.

Ek olarak CMT227KED kayitta ödeme adiminda bu kodu indirim kodu yerine yazarsaniz 1 ay ödüyorsunuz 2. ay ücretsiz oluyor :) ayrica donanimarsiv youtube kanalina bakarsaniz Abdullah beyde comnete geçmiş ben de çok memnunum bide turknete göre çok uygun

Alpercan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Alpercan İşleyen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler herkese dikkate alıcam yorumlarınızı

Top Bottom