Arama sonuçları: *

1. Mitra

Turknet internet gitti telefonu açmıyorlar

Evet bende gelmiş.. 👍
  2. Mitra

Gördüm. Altında bilgi istiyorum kısmını doldurdum. Sanırım yarın dönerler bu saatten sonra internet gelmez gibi.
  3. Mitra

Evet bende de gitti.
  4. Mitra

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Ben geçtim kullanıyorum şuan.. Çok hızlı oldu..Başvurduktan 2 gün sonra bağlandı.
  5. Mitra

Yok taahhütsüz diye sayfalarında bangır bangır bağırıyorlar..
  6. Mitra

İnternet sağlayıcı önerisi

Türknet TT'nin fiberini kullanmıyor...VDSL için var..
  7. Mitra

2 ay ücretsiz kullanıp kaçacağım, Turknet darılmaz inşallah!!! Sonuçta evde Gigafiber dostluğumuz devam ediyor! 🫣
  8. Mitra

Sitesinde 100 mbit için 299 TL yazıyor..
  9. Mitra

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

10. Mitra

11. Mitra

Nick'inden zeka seviyen belli.. Herkes Comnet çalışanı a.k.. 🤔 İnsanları bir şeyle itham etmeden önce bir araştır bakalım bu adam nerelerde ne yazmış, kimmiş diye. Tabi zahmetli olan hiçbir şey umurunda olmadığı için zor geliyor. 1733659177 Hocam siz neye inanırsanız inan yapacak bir şey yok...
  12. Mitra

Bütün bu arızaların sebebi Türk Telekom ve bilerek yapıyor. Sırf siz bıkıp Türk Telekom'a pahalı da olsa dönün diye... Bunu altyapısını kullandırdığı bütün küçük ISS'lere aralıklı şekilde yapıyor.
  13. Mitra

🔴 Comnet İnternet Komple Gitti 🔴

Ben dükkanda 100 mbit vdsl Comnet, evde 1Gbps Turknet kullanıyorum. Hiçbirinde şimdiye kadar sorun yaşamadım. Forumda bu firmaların konusuna bakarsanız herkes şikayetçi.. Tabi memnun olan hiçkimse yazmadığı için sanki firmalar sorunluymuş gibi görünüyor. İşyeri İstanbul Fatih, ev ise GOP
  14. Mitra

Türknet İyi midir Alınır mı

Turknet kendi altyapısı olmadıkça tercih etmek hata olur. Çok pahalı ve teknik sorun olursa onlar karışamıyor. En iyi fiyat performans bu altyapıda Comnet'de...
  15. Mitra

Yardım Hangi İnternet Servis Sağlayıcı

Sen yanlış anlamışsın, arkadaşın Turknet altyapısı yok o yüzden senin 1 gbit hız tarifesini alamaz. Daha önce Türk Telekom altyapısı üzerinden Turknet kullanmış. 1731237490 Senin konuya gelirsek ben Comnet öneriyorum. En uygun fiyatlı güvenilir iss bana göre onlar. Ben evde gigafiber olduğu...
  16. Mitra

İNTERNET SAĞLAYICI ÖNERİSİ

Gigafiber altyapınız yoksa ki yok görünüyor, Turknet tercih edilmesi aptallık olur. ADSL altyapıda interneti kullanmanız için sabit telefon hattına ihtiyacınız var. VDSL'de buna gerek yok. Her ikisi de 100 Mbit'e kadar hızı destekler. 100 Mbit üstünde Fiber altyapıya ihtiyacınız var.
  17. Mitra

İnternet Altyapım kaç mbps

Bilende yazıyor bilmeyende.. Turknet kendi altyapısından 1000 Mbps hız veriyor. Turk Telekom altyapısından ise 100 Mbit'e kadar veriyor. Turknet, Turk Telekom ile altyapısından sadece 100 Mbit hız alacak şekilde anlaşma yapmış. Turk Telekom'un 100 Mbit üstü altyapısının adı Gpon isimli bir...
  18. Mitra

Nasıl bir internet kablosu almalıyım ?

Uçları açık soket çakılması lazım. Arkadaşın bu konuda tecrübesi yok. Ayrı olarak uç alıp bir elektrikçiye yaptırması lazım. Verdiğim link'de fabrika çıkışı uçları hazır çakılı geliyor uğraşmasına gerek yok. Bu kablo ile de istediği hızı alacaktır.
  19. Mitra

Turknet Gigafiber olacaksa onlar bütün gereken ekipmanı veriyor ve montajını yapıyor. Sadece VDSL internette kendin modem almak zorundasın. Normal 100 Mbit fiber bağlantıda da onlar veriyor modemi. Router da fiber modemdir zaten. Wifi ağını genişletmek için de kullanılır.
  20. Mitra

Ok. Onu al. Pazartesi elinde olur. Hem kablo kirliliğini daha kolay yok edersin. (y)
Top Bottom