Arama sonuçları: *

1. Montofteam

En iyi Ping hangi internette?

Kabloyla daha stabil bi internetin olur ama 500 400 pinge çıkması hiç bi şekilde normal değil bişe indiriyo olsan bile paket kaybı çok olmaması lazım. Kabloyla dene belki modemden kaynaklıda olur
  2. Montofteam

NetSpeed Nasıl, FPS Oyunlarında Üzer mi?

Hocam şöyle diyim internet altyapısıymış falan pek anlamam ama şunu söyleyebilir 3-4 farklı iss kullandım farklı miktarda paralar ödedim ama hiç biri öne çıkmadı hepsi kötüydü çünkü alt yapısı çok kötü binanın. Sabahları daha az oluyor ping haberin olsun. Akşam çok yoğun oluyo o yüzden düşüyo...
  3. Montofteam

NetSpeed Nasıl, FPS Oyunlarında Üzer mi?

Hocam çözüm iss değiştirmek değil altyapı önemli türktelekomdan netspeede geçtik hala uçuyor ping normalde 27 ping görmem gerekirken 32 anca alıyorum o da adam görünce veya yetenek kullanilınca uçuyor bu arada harbi uçuyo 200 falan oluyor max gördüğüm 2500 falandı. Netspeed iyi genel olarak...
  4. Montofteam

100-300 TL arası kötü altyapı için vdsl2 iss önerebilir misiniz?

Dediğim gibi 100-300 TL arası kötü altyapı için vdsl2 iss önerebilir misiniz 35-100 Mpbs olursa iyi olur. Ucuz önerilerde bulunursanız iyi olur çünkü altyapı kötü ya 50 mpbs almıştık türktelekomdan 30 u zor görüyodu. Ping olaylar gerçekten önemli benim için yardımcı olursanız çok sevinirim.
Top Bottom