Arama sonuçları: *

1. MovesLikeJaggeR

Fiber İnternet Mücadelesi: İmkânsızı Başarmak! 4 Aylık Serüven!

Şuan zaten kablonet 100mbps kullanıyorum taşınmayı bekliyorum taşınacağım evde gpon alt yapısı var eski kullanıcı + engelli indirimi ile 500e falan düşüyor makul fiyat bence de
  2. MovesLikeJaggeR

Kablo tv gpon üzerinden 1000mpbs hız veriyor 450tl civarı geliyor değer mi sizce 450 500tl civarı gelecek
  3. MovesLikeJaggeR

Türktelekom'un Sürprizi

Kablonet 100mbps kullanıyorum 19-24 arası 25e düşüyor yeni taşınacağım yerde gpon alt yapısı kuruldu şansımıza sizce geçmeye değer mi 1000mbps ye 450 500 civarı faturaya kullanacağım mevcut tarife üstüne 240 lira civarı fark istiyorlar ? Geçsem de ne için kullanacağım meçhul
  4. MovesLikeJaggeR

Bizim de yeni yapılan toki binalarına alt yapı yapmayı unutmuşlar dile kolay 1000 küsür daireden bahsediyoruz. Şimdi çekecekler de ne zaman bitecek şaka gibi 2025 yılına girmek üzereyiz neler ile uğraşıyoruz :)
  5. MovesLikeJaggeR

Türknet'e ZAM 399 ₺ oldu

Iss ye göre değişir
  6. MovesLikeJaggeR

Türknet'e ZAM 399 ₺ oldu

Kablonet bittikçe fiyata bakmadan yeniliyorum tertemiz
  7. MovesLikeJaggeR

Netspeed Upload Hızım Artmış

Yorumları okurken şu andavalı banlamadılar diye sinir oluyordum meğersem gitmiş şükür ne troll boş beleş veletler var
  8. MovesLikeJaggeR

İnternet sağlayıcısı önerileriniz

Alt yapı varsa en iyisi kanlonet
  9. MovesLikeJaggeR

Yardım Türksat Kablonet Ücretsiz Modem Değiştirir Mi

Dostum aynı şartları kullanıyorum ben modemi satın almıştım geçenlerde sürekli kopmaya başladı yeni modem almak istedim ama bizim modem dışında modem alırsanız modemden kaynaklanan problemler de müdahale etmiyoruz abi bilgin olsun dedi. Bende sizden satın alayım hemde 2.4ghz olan modem 5ghz olur...
  10. MovesLikeJaggeR

Kablonet Fiber İyi mi?

O normal kullanıcılar için var bende de öyle oluyor 19:00-24:00 arası 25e düşüyor diğer saatler de 100mb oluyor
  11. MovesLikeJaggeR

Kablonet Fiber İyi mi?

Ttnet Türknet ve Kablonet kullandım ve Kablonet hala kullanıyorum gayet memnunum.Bir sıkıntı oldu mu en kısa süre de direk ekip geliyor dışarıdan müdahale ediyor o da olmuyorsa evine gelip bakıyorlar ttnette böyle bir şey görmedm günlerce uğraşıyordum.Türknette sıkıntı yaşamadım ama yaşasaydım...
Top Bottom