Neler Yeni

Kablonet Fiber İyi mi?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,523
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

uydu3

80+ Silver
Türk Telekom desek daha doğru olur. Herhangi bir ISS'ye geçebilirsin. Kablonet sizin için anlamsız. Çünkü taahhüt var ve yalın internet sunmuyorlar. Turknet, Millenicom vs öneririm.
Şu an millenicomdayım zaten 50mbps veriyorlar bana altyapı bozuk diye normalde 80 gözüküyor ama inanamıyorum o yüzden değiştirmek istiyorum aslında ayrıca kablonette tv uygulamaları olmasıda hoşuma gitti

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,322
İsim
Semih Boran
Şu an millenicomdayım zaten 50mbps veriyorlar bana altyapı bozuk diye normalde 80 gözüküyor ama inanamıyorum o yüzden değiştirmek istiyorum aslında ayrıca kablonette tv uygulamaları olmasıda hoşuma gitti
VDSL ile nasıl sunuyorlar bilemiyorum çünkü DVB-C için varsayılan internet altyapısı DOCSIS'lerdir. Sanırım size veremiyorlar bu sebepten.

uydu3

80+ Silver
VDSL ile nasıl sunuyorlar bilemiyorum çünkü DVB-C için varsayılan internet altyapısı DOCSIS'lerdir. Sanırım size veremiyorlar bu sebepten.
Şu anlık dursun en iyisi bi ara arayıp bilgi alırım

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Ttnet Türknet ve Kablonet kullandım ve Kablonet hala kullanıyorum gayet memnunum.Bir sıkıntı oldu mu en kısa süre de direk ekip geliyor dışarıdan müdahale ediyor o da olmuyorsa evine gelip bakıyorlar ttnette böyle bir şey görmedm günlerce uğraşıyordum.Türknette sıkıntı yaşamadım ama yaşasaydım muhattap bulamazdım galiba bence en iyisi kablonettir

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Kanka bende 100MBPS / 5 MBPS var ama herhalde teyzemin aldığı pakette belirli saatler arasında yavaşlama oluyor. En düşük 24MBPS, en fazla 100MBPS oluyor. O düşüşleri saymazsak çok iyi internet. Zaten eğer GigaFiber gelirse ona geçerim diye düşünüyorum.

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Kanka bende 100MBPS / 5 MBPS var ama herhalde teyzemin aldığı pakette belirli saatler arasında yavaşlama oluyor. En düşük 24MBPS, en fazla 100MBPS oluyor. O düşüşleri saymazsak çok iyi internet. Zaten eğer GigaFiber gelirse ona geçerim diye düşünüyorum.
O normal kullanıcılar için var bende de öyle oluyor 19:00-24:00 arası 25e düşüyor diğer saatler de 100mb oluyor

Top Bottom