Kablonet Fiber İyi mi?

Kullanıcılara özelde aynı paket sayılır 150 tl.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

üstte yazanları okumadan yorum yapıyorum ben 2 senedir kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım arada bir kesinti yaşanıyor fakat bunlar göz ardı edilebilecek şeyler binanızda eğer altyapı bulunuyorsa ttnet ya da diğerlerine göre kat kat iyi tabi eğer altyapı varsa.
Şuan altyapı iyileştirilmesi yapılıyor her ilde bu yüzden dir kısa süre içinde biter.

120-130 lira türk telekoma vereceğime 200 lira kablonete verilen para kesinlikle değiyor.
Ben şuan millenicomdayım vdsl 50mbps kullanıyorum 25mbps fibere geçmeye değer mi acaba

Fiber çok farklı geçince anlarsın ben kablonetin yanında vdsl kullandım saha dolabı çok yakın 100 destekliyordu ama sürekli sorun her firmada sonra iptal ettirip hızımı yükselttim devam ediyorum yazın daha iyi kampanyalar olabilir bilgine.

O zaman kalmak en mantıklısı çünkü pahalı paketler
Bak kullandığım için önermiyorum her şekilde kablonet en iyisi aylık 150 tl veremiyecekmisin? hd yayın ve 50 mbps interenete.

Fiber çok farklı geçince anlarsın ben kablonetin yanında vdsl kullandım saha dolabı çok yakın 100 destekliyordu ama sürekli sorun her firmada sonra iptal ettirip hızımı yükselttim devam ediyorum yazın daha iyi kampanyalar olabilir bilgine.

Bak kullandığım için önermiyorum her şekilde kablonet en iyisi aylık 150 TL veremiyecekmisin? hd yayın ve 50 mbps interenete.
Hocam bana attıklarınız 25mbpsydi 50mbps paket hangisi

Güzel kardeşim sana https://www.turksatkablo.com.tr/TK-Detay,738,hizli-ve-net-kampanyasi-12-24-ay attım bu siteye gir orada şablonda 25 35 50 75 100 diye giden hızlar var altında bu hızları istersen paketinin ne kadar olduğunu gösteriyor bütçene göre bakabilirsin. Hız düşmez bu pakette.
Eğer ben 100 mbps akıllı sınırsız kullanırım akşam 7-12 arası 25 mbps bana sorun yaratmaz dersen 135 tl ye var. Ben 2 yaz önce bu paketi aldım yayın olarak biraz daha doluydu modem kiralama ücreti vs toplamdı 90 tl ödüyorum yazın biticek bende buna geçecem.

Şimdi anladım hocam teşekkürler bir sorum daha var ben hiç fiber kullanmadım kurulum ücreti vs alcaklar mı
Bence sen kabloneti ara sana her bilgiyi verirler bütçene göre paket önerirler burada aşırı detayları bilmiyorum onlar bence daha iyi yardımcı olur sen geri dönüş yaparsın sonrasında.

Geri