Yardım Fiber internet altyapısı

soap341

80+
Reaksiyon skoru
9
merhaba benim bulunduğum mahallede fiber altyapısı var hatta benim bir üst sokağımda bile var ama benim ne evimde ne de sokağımda altyapı her yere yazdım ama cevap verilmedi sadece dilekçe götürmedim ne yapmalıyım

Karşı binada olmasına rağmen bana 3 sene sonra daha dün içeriye kutu koydular. Kim bilir devamı ne zaman gelir.

Aynı sokak ve aynı sitede bulunduğumz A-B-C bloklara fiber altyapı sağlanıp internetleri bağlatıldı. adamlar İlk başlarken OBK Kabloları bıraktılar tüm dairelere . bize(D BLOK) altyapı geleceği zaman adres yanlış dendi şaka gibi olay. BİNADA HALEN DAHA OBK KABLOLARI DURUYOR 1 SENE GEÇTİ . HEDİYE VERDİLER BÜTÜN DAİRELERE HERALDE KOMİK OLAY

Aynı sokak ve aynı sitede bulunduğumz A-B-C bloklara fiber altyapı sağlanıp internetleri bağlatıldı. adamlar İlk başlarken OBK Kabloları bıraktılar tüm dairelere . bize(D BLOK) altyapı geleceği zaman adres yanlış dendi şaka gibi olay. BİNADA HALEN DAHA OBK KABLOLARI DURUYOR 1 SENE GEÇTİ . HEDİYE VERDİLER BÜTÜN DAİRELERE HERALDE KOMİK OLAY
harbi çok komik olmuş yanlış adres nedir ya : D bende arkadaşımda farkettim kasımın 5 inden beridir gerek btk gerek x.com gerek açık gibi yerlerden yazdım bi kalkıp müdürlüğe gitmediğim kaldı mahallemde fiber altyapısı var zaten hatta fiber saha dolabı sokağımın başında arada 50 metre ya var ya yok aktifte dolap ama günün sonunda gel gör ki fiber çektiremiyorum

merhaba benim bulunduğum mahallede fiber altyapısı var hatta benim bir üst sokağımda bile var ama benim ne evimde ne de sokağımda altyapı her yere yazdım ama cevap verilmedi sadece dilekçe götürmedim ne yapmalıyım
3 senede apartman girişinde olan alt yapı için kutu taşıyın dedim rahat 10 bölge temsilcisi ile görüştüm 3 senede her gün fiber kablolara basarak apartmana girdim daha geçen hafta kutuyu içeri taşıdılar ama sen yinede Umudunu kaybetme...

köye fiber getirdiler her 20 metre de bir direklerde fiber hat var fakat bizim yaptırdığımız evi es geçmişler 8 ay önce sürekli arayarak darladım anca bela kablosunu çektiler arıyorum modemi kurun diye, bana biz ekip göndermedik size nasıl kablo çektiler burda boş port yok gözüküyor diyorlar.
Hala bekliyorum bakalım ne olacak :)

3 senede apartman girişinde olan alt yapı için kutu taşıyın dedim rahat 10 bölge temsilcisi ile görüştüm 3 senede her gün fiber kablolara basarak apartmana girdim daha geçen hafta kutuyu içeri taşıdılar ama sen yinede Umudunu kaybetme...
hocam orda umut kaybedilir gibi ya

Geri