Arama sonuçları: *

1. MustafaaY

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

bu daha avantajlı değilmi beyler ? 6 ay boyunca %50 indirimli.
  2. MustafaaY

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

bu kampanya ile birleşiyormu yoksa bu kampanya daha avantajlı
  3. MustafaaY

Yavaş İndirme Hızı Sorunu Steam

Turknet kullanıyorum bundan kaynaklımı diye düşünmeye başladım ama sanmıyorum. Sen hangi internet firmasını kullanıyorsun.
  4. MustafaaY

Yavaş İndirme Hızı Sorunu Steam

Son zamanlarda benimde öyle epic den vs indirdiğim zaman 7mbps görüyorum steamde 4 de falan takılı takılıyor 2 ye düşüyor anlamadım indirme sınırlayıcı vs hiçbişey yok.
  5. MustafaaY

netspeed internet kesintileri

son 1 haftadır interneti rezlet çoğu kinin kopmalar oluyor 3-4 gün önce benimde gitmişti saatlerce gelmemişti hemen turknete geçtim şuan çok daha memnunum pinglerimde oldukça azalma oldu.
  6. MustafaaY

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

Bu halihazırda devam ediyormu ben faturalıyım daha dün geçtim cayma bedeli vs alıyorlar mı
  7. MustafaaY

Comnet İSS Gerçekleri

Comnete geçicektim ama bu konu vazgeçtirecek gibi düşünücem biraz daha. Kullanan varmı hala?
  8. MustafaaY

Netspeed 20 günde 2 kere zam yaptı?

1 Ağustos gelen sms de 1 eylülden sonra 228₺ dediler okey dedik daha fatura kesilmeden 20 gün sonra şimdi de 1 eylülden sonra 278₺ oldu diyor müşteriyle dalga geçiyorlar resmen
  9. MustafaaY

Gıbırnet Başka Firmaya Geçişimi Onay Vermiyor

Harbi geçişi onaylamamak nedir. Nereye şikayet edebiliriz bunları
  10. MustafaaY

Telefonları açsalar ulaşıcam whatsappdan yazdım ilgili departmana aktardım en kısa sürede gerçekleşir diyor ama sonuç yok
  11. MustafaaY

Kullanmış olduğum gıbırnet den Netspeed geçiş başvurusunu yaptım, cumartesi sabah Netspeed aradı ve geçiş için sesli onayımı aldılar. 48 saat içinde geçiş onayımı gıbırnet onaylaması lazımdı. 48 saat bugün doldu geçişim onaylanmadığı için talebimi iptal etmişler.
  12. MustafaaY

Gibirnet Kullanacaklar Di̇kkat!

Ben bugün gıbırnet den netspeed başvurusunu yaptım 1-2 güne geçmiş olucam inşallah
  13. MustafaaY

hemen geçiş yaparlarmı kağıt kargo uğraşmakta istemiyorum
  14. MustafaaY

Benede gıbırnet kullanıyordum dünkü kesinti yeter dedirtti netspeede geçmeyi düşünüyorum
  15. MustafaaY

100mbps internetim var 20mbps alıyorum

Modem arayüzün fotoğrafını atarmısın hat hızı durumu vs
  16. MustafaaY

Comnet vs Gıbırnet hangisi daha iyi sonuçlar verebilir ?

Gıbırnet kullanıyorum memnunum hem steam kütüphanesi var the forest witcher vs bir sürü oyunları steamdan oynayabiliyorsun
  17. MustafaaY

Yardım Kaynak DNS Testi Başarısız Hatası Yardım

Çok komik ben uzun zamandır kullanıyorum memnunum 110 tl veriyorum 100 mbps e kadar
  18. MustafaaY

Ttnet İyimisin Kardeşim?

Bölgemdeki altyapı ttnet çünkü 1663503929 Başka Bölgemde sadece TTNet altyapısı var ya ben derdimi anlatamıyorum ya onlar anlamıyor daha 1 ay önce 95 Mbps Altyapı vardı şuan gıbırnet 60 mbps alıyorum. Neti değiştiricem ama altyapım 16-24 detskeliyor görünüyor bazı firmalarda vdsl altyapım...
  19. MustafaaY

Ttnet İyimisin Kardeşim?

Aradım şimdi ttnet altyapı 50 mbps detskeliyor diyor diyorum ben zaten şuan 60 alıyorum nasıl oluyor yanımdaki daire 95 e kadar destekliyor şu 1 ay önce de 95 e kadar destekliyor du diyorum bana hâlâ 50 ye kadar destekliyor diyor kafayı yedim kime başvurucam ben kimse dinlemiyor adam akıllı
  20. MustafaaY

Ttnet İyimisin Kardeşim?

Şuan sabit 60 mbps internet alıyorum apartmandaki sadece benim evimde altyapı gözükmüyor. Altyapı ttnet olduğu için bir şekilde ulaştım bana bölgede fiber çalışmaları cart curt var diyor altyapı olmaması normal diyor ya kardeşim yan apartmanda bizim apartmanda tek bendemi sorun oldu hicmi...
Top Bottom