Arama sonuçları: *

1. Nnorch

Yardım Şuan alabileceğim en ucuz 100 mbps internet?

Acaba hangi iss den alayım yardımcı olurmusunuz
  2. Nnorch

İnternet sağlayıcısı Ping'i etkiler mi?

Biraz etkileyebilir
  3. Nnorch

Yardım Netspeed ten İnternetKutusu na geçilir mi

Netspeed haziranda 250 lira oluyor araştırırken internet kutusu diye bir firma buldum acaba geçilir mi kullanan varmı
  4. Nnorch

Netspeed Hız Düşüklüğü

müşteri hizmetlerini ara hemen yardımcı oluyorlar
  5. Nnorch

Türknetten netspeed’e geçtim HO/GO?

Türknet şubatta 250₺ oluyor bende netspeed 150₺/100 mbps paketine geçtim ho/go
  6. Nnorch

Türktelekom'da kalmalı mıyım ?

Ben 2 senedir kullanıyorum dediğin olayı hiç yaşamadım evde 4 mobil 1 tv kullanıyorum acaba senin sorunun modemden olabilir mi çünkü ben valo vb oyunlarda sabit 11 Ping alıyorum
  7. Nnorch

Türknette 100 download 10 upload aynı para 1657825320 Yinede aklında olsun eğer geçmek istersen türknet 1000₺ Ye kadar cayma bedelini karşılıyor bide bir şey soracağım altyapın kaç mbps destekliyor
  8. Nnorch

Kanka türknete geçerken davet kodu kullanırsan 1 ay bedava kullanıyorsun müşteri hizmetleri kısmı ise uygulamadan destek talebi açıyorsun 30 dakika içinde sana dönüş yapıyorlar sorununu çözüyolar 2 senedir türknet kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim bir de altyapın fiber ise sana abonelik...
  9. Nnorch

Ama türknet verebileceği maksimum hızı 135 TL ye veriyor türktelekom 24 mbps interneti 117 liraya veriyor fark bu
  10. Nnorch

TÜRKNET.
Top Bottom