Neler Yeni

Türktelekom'da kalmalı mıyım ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,635
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar Türktelekom şimdi aradı ve 35 mbps 125 TL istediklerini söylediler ne diyorsunuz ?
24 mbps 117 TL mi, 35 mbps 125 TL mi ?
8 TL, 2 ekmek parası oldu artık maalesef. Her türlü değer zaman kıymetli :)

Bünyamina

80+ Platinum
dün sormadım 35mbps kaça geldiğini şimdi sorunca uygun olduğunu düşündüm değer yani
geç dostum 1mbps steam da fark ediyor değiyor o fiyata kabul edebilirsiniz

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Efe Uçar
Geçersem sizi rahatsız ederim hocam
Kanka türknete geçerken davet kodu kullanırsan 1 ay bedava kullanıyorsun müşteri hizmetleri kısmı ise uygulamadan destek talebi açıyorsun 30 dakika içinde sana dönüş yapıyorlar sorununu çözüyolar 2 senedir türknet kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim bir de altyapın fiber ise sana abonelik sonuna kadar modem de hediye ediyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam türktelekomun altyapısını kullanıp nasıl daha uygun ve daha hızlı internet sağlıyorlar ?

Peki fiyatlar ne kadar süre aralığında artıyor mesela yılda 10-20 TL zam yapacaklarsa kötü olur.
Dostum o enflasyona göre belirleniyor yani ülkede herşeye zam geliyor 1 yıl sabit fiyat diyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
8 TL, 2 ekmek parası oldu artık maalesef. Her türlü değer zaman kıymetli :)
geç dostum 1mbps steam da fark ediyor değiyor o fiyata kabul edebilirsiniz
en azından fiyatın sabit kalacak 2 sene boyunca
Yardımlarınız için teşekkürler 35 mbps'ye geçtim.

Kanka türknete geçerken davet kodu kullanırsan 1 ay bedava kullanıyorsun müşteri hizmetleri kısmı ise uygulamadan destek talebi açıyorsun 30 dakika içinde sana dönüş yapıyorlar sorununu çözüyolar 2 senedir türknet kullanıyorum daha sıkıntısını görmedim bir de altyapın fiber ise sana abonelik sonuna kadar modem de hediye ediyolar
Artık 2 yıl sonra bakarız hocam 35 mbps geçtim :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
TT kullanıyorum 50 down . 5-6 up güncel fatura 135 TL. Siz nasıl başarıyorsunuz 16 lara o parayı vermeyi ?

TT kullanıyorum 50 down . 5-6 up güncel fatura 135 TL. Siz nasıl başarıyorsunuz 16 lara o parayı vermeyi ?
TürkTelekom VDSL. Kurulumu yaparken hattın destekleyip desteklemediğini test etmelerini istedim fiziksel olarak daha sonra bağlattım.

GeZgiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mevlüt Yıldırım

Hocam hangi ilden tt nin hizmetini alıyorsunuz 24 mbps ve 35 mbps nin fiyatlarını söyleye bilirmisiniz akşam tt ile bir pazarlık yapmaya çalışacağım

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Efe Uçar

TürkTelekom VDSL. Kurulumu yaparken hattın destekleyip desteklemediğini test etmelerini istedim fiziksel olarak daha sonra bağlattım.
Türknette 100 download 10 upload aynı para

Yinede aklında olsun eğer geçmek istersen türknet 1000₺ Ye kadar cayma bedelini karşılıyor bide bir şey soracağım altyapın kaç mbps destekliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Türknette 100 download 10 upload aynı para

Yinede aklında olsun eğer geçmek istersen türknet 1000₺ Ye kadar cayma bedelini karşılıyor bide bir şey soracağım altyapın kaç mbps destekliyor
Altyapı farklılığı ben türknet kullandım fakat hiç memnun kalmadım evet vadettiği hızı veriyor fakat 2vs1 clutch atarken kısaca bir FPS oyununda durmadan internetin kopması ve Wi-Fi te 1 cihaz bağlandığında ping çıkması kötü bir durum. Şu an ne kopmam var ne Wi-Fi problemim, 2 mobil cihaz + 1 TV bağlı Wi-Fi ye bağlıyken de değilkende aynı ping değerlerini alıyorum. Şu an da fiber döşeniyor binaya. Elektronik Haberleşme okurken Türk Telekom mühendislerinden ders aldık o altyapı aslında aynı alt yapı değil bir ton inceliği var meselenin

Nnorch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Efe Uçar
Altyapı farklılığı ben türknet kullandım fakat hiç memnun kalmadım evet vadettiği hızı veriyor fakat 2vs1 clutch atarken kısaca bir FPS oyununda durmadan internetin kopması ve Wi-Fi te 1 cihaz bağlandığında ping çıkması kötü bir durum. Şu an ne kopmam var ne Wi-Fi problemim, 2 mobil cihaz + 1 TV bağlı Wi-Fi ye bağlıyken de değilkende aynı ping değerlerini alıyorum. Şu an da fiber döşeniyor binaya. Elektronik Haberleşme okurken Türk Telekom mühendislerinden ders aldık o altyapı aslında aynı alt yapı değil bir ton inceliği var meselenin
Ben 2 senedir kullanıyorum dediğin olayı hiç yaşamadım evde 4 mobil 1 tv kullanıyorum acaba senin sorunun modemden olabilir mi çünkü ben valo vb oyunlarda sabit 11 Ping alıyorum

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Turknet best👑

Top Bottom