Neler Yeni

Türktelekom'da kalmalı mıyım ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,635
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
daha 2022 nin başındamı ne zam yapılmıştı hatta 2023 yazına kadar zam yok diye sitelerindede bas bas yazıyorlardı ne ara zam gelicek
Kaldırdılar o yazıyı aylar oldu :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
ben sana şöyle bir şey yazayim seçimi sen yap eğer ttneti başka bi yere nakil ettirmek istersen nakil ücretleri kendi müşterisi olduğun için 50 TL mi neydi değiştimi emin değilim diğer internet sağlayıcılarda bu fiyat 250 TL ye kadar çıkıyor ben şehir değiştirirken mecbur yanımda göturuyorum port sıkıntı vs olmasın diye :kekw: ttnet te aradığında karşında yetkili bulursun diğer sağlayıcılarda ttnet altyapısı üzerinden hizmet sağlayan firmalarda aradığında karşında yetkili bulamayabilirsin çözüme kavuşturma süreleri uzayabiliyor kendi altyapısı olan sağlayıcılar herzaman kendi müşterine bakar ilk olarak he ttnet çok mu iyi çok iyi olduğu söylenemez ama en azından kafa rahatlığı açısından ideal :kekw: şehirlere ve bölgelere göre değişiklik gösterir tabi hizmet kalitesi ama seçim sana kalmış
Haklısınız hocam ben de size katılıyorum.
Bence devam edilir hocam. Hem zam gelse etkilenmeyeceksin taahhut süresi içinde hem de hizmet de alt yapı da direkt ttden daha iyi benim fikrim bu yönde
aynen öyle bir güzel yanı var.
35mbps yapabiliyor musun peki ona ne kadar istiyorlar vdsl idi değil mi netin
hipernet 100 mbps kadar yolu varda epey tuzlu 24 mbps şu an uygun.

Bünyamina

80+ Platinum
Haklısınız hocam ben de size katılıyorum.

aynen öyle bir güzel yanı var.

hipernet 100 mbps kadar yolu varda epey tuzlu 24 mbps şu an uygun.
kabul edebilirsiniz dostum ben 158 tl ye 35 mbps alıyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,635
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
hangi konuşmalar
Mesaj otomatik birleştirildi:

harbi ayıp yaptıkları
Ülkede çok fena enflasyon var, bunu biz bile ön görüyoruz. Fakat onlar nasıl bir güvence buldularsa zam yapmayacaklarını iddia ettiler.

WOYAC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
sefa mert
Ülkede çok fena enflasyon var, bunu biz bile ön görüyoruz. Fakat onlar nasıl bir güvence buldularsa zam yapmayacaklarını iddia eddiler.
bari habersizce silmeyip cesurca kusura bakmayın öngöremedik vs deselermişte haberimiz olsaymış

hasanmck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Hasan
Türk telekom'da taahhütümün bitmesine 1.5 ay kaldı. Dün türktelekom tarafından arandım paketinizi 16 mbps'den 24'mbps'e geçirelim dediler. 16 mbps devam etmek istersek 114 TL, 24 mbps devam etmek istersek 117 TL olacağını söylediler. Kampayalı fiyatmış 1-2 gün içerisinde bu fiyatlara geçebilirmişim daha sonra kur nedeniyle daha pahalı fiyata geçmek zorunda kalabilirmişim. Ben de daha bir şey söylemedim sizce geçmeli miyim ?
Kesinlikle türknete geçmelisin.

GeZgiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mevlüt Yıldırım
Türknet tahminimce zam yapmaya hazırlanıyor. Zaten 100 mbps üzeri tarifeleri de inatla duyurmamalarının sebebi bu muhtemelen.
kablo net nasıldır hocam bilgisi olan varmı ?

Bugün arayacaklar olmazsa geçerim. Türknet bir 2 yıl daha bekleyebilir :)
Hocam bugün babamıda aradılar bizim taahütümüz 9 veya 10. ayda bitecekti şuan yanlış değilsem 16 mbps ye 107 tl ödüyoruz 24 mpsye 150 tl ödemeli yeni kontrat yaptılar yapma dedim ama tabi sakalımız yokki sözümüz dinlensin. binamızda türksat altyapısıda var internetten paketlerine baktım 200mps 160 tl bir kampanyagördüm eğer gün içerisinde işleme geçmezse yaptığımız işlem ve babamı ikna edebilirsem kablonete geçmeyi düşünüyorum.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,635
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
kablo net nasıldır hocam bilgisi olan varmı ?

Hocam bugün babamıda aradılar bizim taahütümüz 9 veya 10. ayda bitecekti şuan yanlış değilsem 16 mbps ye 107 TL ödüyoruz 24 mpsye 150 TL ödemeli yeni kontrat yaptılar yapma dedim ama tabi sakalımız yokki sözümüz dinlensin. binamızda türksat altyapısıda var internetten paketlerine baktım 200mps 160 TL bir kampanyagördüm eğer gün içerisinde işleme geçmezse yaptığımız işlem ve babamı ikna edebilirsem kablonete geçmeyi düşünüyorum.
Kablonet kullanmadım ben o yüzden bir bilgi vermem doğru olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Cenk Sezgin
Arkadaşlar Türktelekom şimdi aradı ve 35 mbps 125 TL istediklerini söylediler ne diyorsunuz ?
24 mbps 117 TL mi, 35 mbps 125 TL mi ?

Top Bottom