Arama sonuçları: *

1. Nquyen

Yardım Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

Yok öyle bir şey hocam ben kablonet kullanıyorum sınırsız ve kotasiz o dediğin şey ucuz paketlerde oluyor standart pakette kota ve hız düşme olayı yok ve destek ekibi çok iyi hemen ilgileniyorlar ve düzenli alt yapı bakımı yapıyorlar mesajla bildirim geliyor
  2. Nquyen

Yardım Türk Telekom Altyapı Sorunu ve 2025 Projesi İçin Ön Başvuru Talebi

Bütçenin yarısı üst kadro maaşlarına gidiyordur kesin senin konuya gelirsek bu durumu mahkemeye taşımak daha mantıklı bir binanın alt yapısı olmaması kabul edilebilir bir durum değil turktelekom da bunu yapmak zorunda ayrıca kablonete de başvuru yapın onlar turktelekomdan ayrı olarak alt yapı...
  3. Nquyen

"Netspeed'den Gigaspeed'e geçiş yapılır mı?"

Şikayet sayısı yüksek gibi görünüyor iyi bir araştırma yapın öyle geçin bir şey ucuzsa mutlaka bir nedeni vardır 👌
  4. Nquyen

Yardım Türktelekom vdsl den fibere geçiş yardım

İyidir zaten turknete geçsende aynı alt yapıyı kullanıyor hepsi turktelekom alt yapısı şuan ki hattınız da kalabilirsiniz
  5. Nquyen

Siz hiç bir şey yapmıyorsunuz dairenize ekipler geliyor hemen kablo takıp bağlantıyı kurup gidiyor öyle duvarları delip kablo döşeniyorlar
  6. Nquyen

Fiber candır VDSL internetin Pingi ayrı dert kopmaları ayrı dert birde apartman eskiyse o kablolar küfleniyor oda ayrı dert en iyisi fibere geçin
  7. Nquyen

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

İki firmada turktelekom altyapısı ve hizmetini kullanıyor yani değişen bir şey olmayacak
  8. Nquyen

Türknet mi Kablonet mi?

Kablonet kullanıyorum bağlantı sorunu yaşamadım yılda bir kaç defa bakım yapıyorlar sms ile bilgi veriyorlar çok ilgililer birde kendi alt yapısı olduğu için turktelekom ile ugrasmiyorsun 1000 lık internet varsa hiç kaçırma
  9. Nquyen

AŞIRI YÜKSEK PİNGLİ REZİL COMNET

Bu tarz firmaların destek ekibi küçük ve sorunlara geç müdahale eder bu yüzden 150 200 lira fazla verip turknete geçebilirsin eğer kablonetin kendi fiberi binanizda varsa ona da geçebilirsiniz ben kablonet kullanıyorum yılda bir defa alt yapı bakım çalışması yapıyorlar onu da gece geç saatlerde...
  10. Nquyen

Yardım Yüksek hiz için özel link internet cihazi nedir ?

Fiberlink ile alakalı paketleri görünmüyor yani turktelekom 2mb interneti 3800 küsüre veriyorlar 100mb interneti gibirin verecegini sanmiyorum 1732130498 Ayrıca turktelekom santrali kullaniyorlar siz birde kablonete bakın onların bağımsız kendi altyapilari var
  11. Nquyen

Turktelekom da en yüksek hız 2mbit veriyormuş paylaşımlı fiberlink senin baktığın site ne bakayim 1732130074 100 indirme 20 yükleme oluyor ama MB olarak mi veriyor önemli olan o
  12. Nquyen

Az önce baktım da kb cinsinden hız veriyor fiyatları da aşırı uçuk yani şaka gibi kb hız ne mb bile değil
  13. Nquyen

O neymiş öyle ilk defa duydum yani onu alınca indirmeler filan da mı yüksek hız oluyor
  14. Nquyen

Faceit Yüksek Ping Sorunu

Premium ile oyna diğer türlü çok kısıtlama var para da kazandırmıyor normal kullanıcıya zaten düzenli oynuyorsan premium ile iyi para kazanırsın ben eskiden 500 dolar rahat kazanıyordum turnuva girmeden sadece görevlerle
  15. Nquyen

Yardım Hangi ev interneti iyi en interneti tavsiyesi

Alt yapıya bağlı ben her zaman turknet kullandım çok memnun kaldım ailemin yeni evine de turknet yapacaktim ama alt yapısı fiber değildi şansa kablonet kendi bağımsız fiber kablosu bagliymiş kablonet geçirdim şuan yeni yeni çıkan firmalar ilk başta ucuza versede ilerleyen zaman da büyük zamlar...
  16. Nquyen

Turknet mi Millenicom mu

Turknet iyidir en azından benim olduğum yerde yılda belki bir kere kesinti olmuştur onda da mesaj atıyorlar alt yapı bakım çalışması cart curt gibi şeyler diğer firmaları bilmiyorum ama arada uçurum kadar fiyat farkı yoksa turknet tavsiye ederim
  17. Nquyen

Bina anastresinde interneti bağlama

Kablonet alt yapı sorgulayın fiberi varsa ona geçin o altta ki kutunun bakır kabloları nanay olmuştur sürekli kopma filan olur eğer kablonet fiber yoksa mecbur kendi daireni temiz kablo çektir
  18. Nquyen

Oyunda ping 30 ama testte 5 gözüküyor ?

Burda ki ping oyunun sunucu pinginin üzerine eklenir yani burada aldığın pingi olduğu gibi oyunda göremezsin 👍 oyunun sunucu almanyadadir kafadan +60 ping ordan gelir
  19. Nquyen

Vodafone Sınırsız İnternet Hakkında

Şimdi hocam host mı diyor ss atar mısınız 1716666613 Bu arada mobil internetten bahsediyorsunuz değil mi
  20. Nquyen

Vodafone Sınırsız İnternet Hakkında

İki ayrı paketi var 1.ci paket daha ucuz sınırsız 5mbps hız veriyor 2.ci paket sınırsız 10mbps hız veriyor yani bu paketler 4.5g hızını vermez
Top Bottom