samuraijack
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Ali SAMUR
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben mobil oyun olan Mobile Legends, ta denedim pingi ve oynanabilir düzeylerde pingim, bilgisayarda ise rekabetçi bi fps oyunu değil ama among us oynadım. Valo CS falan denemedim henüz şuan aktif olarak oynamadığım için. Ama küçük bi araştırma yaptım, hangi şehirde yaşadığınız ( sunucunuz ile aranızdaki mesafe ), ethernet kablosu kullanmanız ve oyun sırasında internette bir şey indirilmemesi veya upload edilmemesi en önemli etkenlerden. Yani sözün özü bir oyunda oynadığınız kişiler türkiyede yaşıyorsa sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum. Olurda eşleşme sistemi avrupalı oyuncular falan atarsa normal olarak pinginiz artacaktır. Yukarda saydığım etkenler de artan pinginizi bi nebze de olsa düşürmenizi sağlar. Verdikleri modeme gelecek olursak SQM adlı yazılımı desteklemiyor. eğer destekleseydi aktifleştirdikten sonra bant trafiğinde download ve upload yaparken ping yükselmeyecekti, banttaki veri geçişi önceliğini pingimiz alacaktı. Uzun bir yazı oldu umarım az çok işine yarar. Bu arada sonradan farkettim kusura bakma başka arkadaşa sormuşsun soruyu bana bildirim gelince cevap yazayım dedim.Hocam hala memnun musunuz bende kablonete geçmeyi düşünüyordum ping degerleriniz nasil ? Oyun oynayan birisiyim o yuzden ping vs cok onemli benim icin