Arama sonuçları: *

1. QİKUA

Yardım İnternetimi nasıl değiştirebilirim

Şu an da Turknet kullanıyorum internetim hep kopup kopup duruyor bazı günler düzeliyor sonra ki gene kopuyor anlamıyorum oyüzden netsped'e geçmeyi düşünüyorum turkneti iptal edip mi geçeceğim nasıl geçeceğimi bilmiyorum yardım eder misiniz
  2. QİKUA

TURKNET 249 TL oldu!!

250 tl ne aga 170 değilmiydi 35 mbps'lik paket var bizde
  3. QİKUA

İnternet hızım nasıl?

fiyat?
  4. QİKUA

Öneri Ping test etmek için program

speed test sitesi
  5. QİKUA

Sizce hangi internet sağlayıcsı

gıbırnet 120 tl herhalde
  6. QİKUA

Yardım TurkNet indirme hızı düştü

Benimde internetim düştü ya 35 mbps paketim ortalam 27 33 arası alıyordum bu son 2 gündür internetim baya düştü 7 mbps'ye
  7. QİKUA

Yardım Türkiye geneli internet çöküntüsü mü var bana mı öyle geliyor ?

İnstagram whatsapp çökmüş ben de diyorum diye mesaj gelmiyor :oops:
  8. QİKUA

Türknet kullananlar yazsın

Altyapın varsa interneti büyük bir oranda alırsın ben de de var 35 mbps altyapım okadar destekliyor 30 33 arası değişiyor bazen düştüğü oluyor oyunda arada ping çıkıyor çıkıp biraz bekleyince geçiyor oyunla mı alakalı benle mi bilmiyorum
  9. QİKUA

türknete geçilirmi??

İlginç sebebini bilmiyorum ancak türknet'i arayabilirsiniz aramadan önce unutmayın müşteri hizmetleri kötüymüş.
  10. QİKUA

türknete geçilirmi??

Türknet alacaksanız altyapınızın iyi olması lazım beğenmeyenlerin birçoğu altyapı sıkıntısı yaşıyor büyük ihtimal önce altyapı testleri yapın iyi ise zaten vaadedilen hızlar gelir.
  11. QİKUA

100 GB bir dosyayı kaç saate indiririm?

Ben gta 5'i (104gb) 7 8 saate indirdim sizde herhalde 3,4 saat gibi olabilir ancak saniyede ki indirme sayısı önemli bunu için siteler hangisi bilmiyorum.
  12. QİKUA

Türknet güzel mi? Alınır Mı?

Kullanıyorum gayet güzel @sefagkts demiş zaten altyapın iyise gayet güzel bir internet veriyor.
  13. QİKUA

Türknet Sizde de Gitti Mi?

Bi ben de gitmedi :D
  14. QİKUA

Kral Geliyor! Kraliçe Geliyor! - Türk Telekom Planlı Çalışmaları

Hocam 28 olması lazım :D tekrar sayacağım
  15. QİKUA

Aralık ayında ne kadar veri kullandınız? [ANKET]

Arama yerine ağ durumu yazıyorum sağ'dan duruma tıklıyorum veri kullanımı ile ilgili bir şey bulamadım. edit:buldum :D
  16. QİKUA

Hangi interneti tercih etmeliyim ?

Ben türknet kullanıyorum altyapım 35 destekliyor 33mbps internet'i geliyor speed test yapınca oyüzden türknet diyebilirim. :) 1608129055 35 mbps'lik paketi almalısın bence
  17. QİKUA

Kaç GB harcar??seri yardım

2 gb harcayabilir(tahmin)
  18. QİKUA

35/6 net ile yayın yapılır mı ?

yapılabilir.
Top Bottom