Neler Yeni

Hangi interneti tercih etmeliyim ?

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Osman Uçar
En çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ?
(Superonline kullanıyorum pingim 1200 e fırlıyor)
Alabileceğim max hız aşağıda yazıyor ;

internet.png

Son düzenleme:

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
En çok beğendiğiniz ve memnun kaldığınız internet sağlayısı hangisi ? Hangi interneti tercih etmeliyim ?
Alıntıyı görüntüle
Altyapının karşıladığı hız 51mbps olabilir fakat altyapı TTnetin olduğu için altyapı yetersizliğinde veya genel sorun ping sorunları felan çekme "ihtimaliniz" var eğer başka altyapı varsa onu tercih edin kablonet gibi yoksa denemek için geçebilirsiniz.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Binanda hangi altyapı varsa onu al milleni destekliyomuş milleniye geçebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
Alıntıyı görüntüle
Ne alacağını değilde ne almayacağını biliyorum asla türktelekom alma evinde sadece o varsa evi sat evi değiştir ama türktelekom alma

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Ne alacağını değilde ne almayacağını biliyorum asla türktelekom alma evinde sadece o varsa evi sat evi değiştir ama türktelekom alma
Bölgesel olarak konuşsanız keşke sizin kötü olması TTnetin kötü olacağı anlamına gelmiyor benim altyapım TTnet ve fiber stabil kalitesinde.

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Ben türknet kullanıyorum altyapım 35 destekliyor 33mbps internet'i geliyor speed test yapınca oyüzden türknet diyebilirim. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
35 mbps'lik paketi almalısın bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
Bölgesel olarak konuşsanız keşke sizin kötü olması TTnetin kötü olacağı anlamına gelmiyor benim altyapım TTnet ve fiber stabil kalitesinde.
Bu sadece benim yorumum değil genel olarak türktelekom diyince insanlar nefretle bakıyo

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Bu sadece benim yorumum değil genel olarak türktelekom diyince insanlar nefretle bakıyo
O bakanlar internet hakkında bilgisi olmayan insanlar.Altyapınız kötüdür o zaman gidersiniz gerekli yerlere şikayette bulunursunuz ve TTnet altyapısı olanların dikkatli olmalarını söylersiniz olur biter.
TTnet kullanıp memnun olan birisinin gidip şikayet var'a konu açmasını beklemek saçma olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Eren Karadağ
O bakanlar internet hakkında bilgisi olmayan insanlar.Altyapınız kötüdür o zaman gidersiniz gerekli yerlere şikayette bulunursunuz ve TTnet altyapısı olanların dikkatli olmalarını söylersiniz olur biter.
TTnet kullanıp memnun olan birisinin gidip şikayet var'a konu açmasını beklemek saçma olacaktır.
Arkadaş sordu bende kendi deneyimim ve diğer insanlara bakarak uyardım zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom