Arama sonuçları: *

1. Qzer

Yardım Netspeet geçtim 5.gün hala internetim yok

turk telekomdan millenicoma geçiş yaptım internetim hiç kesilmedi
  2. Qzer

Türknet Fatura 290YTL olmuş

100 mps olsaydı pahalı olurdu ama 1000 mps ye deger. tabi 1000 mps hayatımızda çok şey degiştirmez, anca bir şey indirirken faydasını görürüsün. bende 100 mps var yetiyorda artıyor bile
  3. Qzer

TURKNET 249 TL oldu!!

TT o fiyatı çekiyor, senin ne farkın kaldı
  4. Qzer

millenicom dan ne zaman çıkış yapabilirim

olabilir 1673975736 ara ara kopma olabiliyor, çok sorun degil ama sinir bozuyor
  5. Qzer

kablo veya pc de sorun olması imkansız, ne zaman yeni dandik modem geldi ondan sonra başladı bu ufak sorun
  6. Qzer

yok kablolu 90 geliyor, ara arada kopma olup 5 dk sonra geliyor. 1673971718 geçiş yaparım diye düşünüyorum
  7. Qzer

Millenicoma bu ay giriş yaptım, en erken ne zaman çıkış yapabilirim, memnun kalmadım.
  8. Qzer

Millenicom bağlantı kopmaları

Türk telekomdan geçiş yaptım, alt yapı TT ye ait. Alt yapı saglam. 2 hafta önce Türk telekomday dım, hiç böyle sorunlar yoktu. Millenicoma geçtim ara ara kopmalar oluyor
  9. Qzer

Millenicom bağlantı kopmaları

Millenicom her gün belirli aralıklarla kopma olabiliyor. 5 dk içinde geri gelebiliyor. Sizde de oluyor mu? Türk Telekom alt yapısından alıyorum interneti. Aboneliğim Türk Telekom ken böyle şeyler olmuyor du.
  10. Qzer

Millenicom iyi midir?

kablo da sıkıntı olması imkansız, 5 gün önce farklı modemde gayet stabil çalışıyordu. büyük ihtimal modem de sorun var. Vestel modem dandik
  11. Qzer

Millenicom iyi midir?

yok bendeki sorun wifi ile 120 geliyor kablo ile 90 geliyor
  12. Qzer

Millenicom iyi midir?

ben modemden şüpheleniyorum, çünkü wifi olarak hız gayet iyi geliyor. 120 mps
  13. Qzer

Millenicom iyi midir?

bir sıkıntı göremiyoruz diyor sistemde
  14. Qzer

Millenicom iyi midir?

türk telekom üzerinden milenicom
  15. Qzer

Millenicom iyi midir?

dandik modem taktılar, kablo ile 100 mps alamıyorum. aradıgımda sıkıntı gözükmüyor diyor. ara ara internette kopma oluyor, bazen 5 dk da bazen 1 saatte geliyor. daha dün gece 2 de gitti gelmedi uyudum. Türk telekomdayken neredeyse hiç sıkıntı yaşamıyordum.
  16. Qzer

Millenicom'un her türlü modem kullanım parası alması

sıkıntı yok caner bey
  17. Qzer

bir kaç ay şunu kullanayım olmassa geçerim, zaten tahahüt yok
  18. Qzer

kendi modemi mi takarsam neden ücret alıyorlar orasını anlamadım 1673531881 kaçlık paket bu
  19. Qzer

Millenicom şahsi modem de taksam, aylık modem ücreti ödeyeceğimi söyledi. Başına gelen varmı? Ne yapabilirim.
Top Bottom