Neler Yeni

Millenicom bağlantı kopmaları

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Millenicom her gün belirli aralıklarla kopma olabiliyor. 5 dk içinde geri gelebiliyor. Sizde de oluyor mu? Türk Telekom alt yapısından alıyorum interneti. Aboneliğim Türk Telekom ken böyle şeyler olmuyor du.

YazılımKafa

80+ Gold
Millenicom her gün belirli aralıklarla kopma olabiliyor. 5 dk içinde geri gelebiliyor. Sizde de oluyor mu? Türk Telekom alt yapısından alıyorum interneti. Aboneliğim Türk Telekom ken böyle şeyler olmuyor du.
Bende Türk Telekom fiber altyapısı kullanıyorum. Bende öyle bir problem yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Qzer
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,949
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
bende kullanıyorum haftada bir gece saatlerinde falan kesiliyor ama hiç rahatsız etmedi. birde türk telekomdayken de kesiliyordu.

• Beğen

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Geçiş mi yaptınız sıfır kurulum mu? Önceki porttan ( TT deyken) mı hizmet alıyorsunuz?
Direkt milleni hizmeti aktif ettiğinden itibaren sorun yaşıyor muydunuz?
İç tesisat iyi mi?

• Beğen

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçiş mi yaptınız sıfır kurulum mu? Önceki porttan ( TT deyken) mı hizmet alıyorsunuz?
Direkt milleni hizmeti aktif ettiğinden itibaren sorun yaşıyor muydunuz?
İç tesisat iTürk telekomdan geçiş
Türk telekomdan geçiş yaptım, alt yapı TT ye ait. Alt yapı saglam. 2 hafta önce Türk telekomday dım, hiç böyle sorunlar yoktu. Millenicoma geçtim ara ara kopmalar oluyor

Top Bottom