Arama sonuçları: *

1. R o s s

ALDIĞINIZ ISS SONUÇLARINI ATIN GÖRELİM !

eklentide ne var açılmıyor da
  2. R o s s

Şu anki internet hızlarınız?

olamaz dostum bütün sırrım ortaya çıktı ama normalde de pek bi farkı yok
  3. R o s s

TürkTelekom İnternet Sizce İyi mi? Kullananlar Memnun mu? (ANKET)

Ben hiç menun değilim gittim önerdikleri modemi aldım kullandım hız hala eski hız sonra altyapı daha da güçlendirdiler 26mpbs den 56 mbs yükseltiler normalde 4 upload 14 dowland vermwlwei gerekirken 0.98 upload 12 mb dowland dowlanda bi sıkıntı yok ama ben edit işelriyle uğraşıyom ve videoyu...
  4. R o s s

Kotalı Vs Kotasız internet farkı

Toplam 13 kişi kotalı yetmiyor biliyorum babama göstercem ondan konu açtım diğer türlü inanmiyo
  5. R o s s

1616874413 Bilmiyorum
  6. R o s s

Hiçbir şekilde çözülmedi rekor 0.70 upload gördü normalde dediğim gibi 2 fln olması lazım
  7. R o s s

Peki biz suan kotalı kulaniyoruz upload 0.60 kotasızda bu upload hızı yükeslirmi normalde almamız gereken upload 2 fln 1616874188 Ayn öyle :D
  8. R o s s

Konuyu yanlış yerde açmış olabilirm Bunu babama göstercem cünkü ıslarla kotalı internet yetiyor diyor 3 aile yiz biz yetmiyor bize kotalı internetle kotasız arasinda ne fark var babama göstercem ona gore boyle resmi bi şirket çalışanı gibi gösterin :D
  9. R o s s

En Fazla Cayma Bedelini Ödeyen Firmalar Hangisi?

Hicbir sorun yok baglantılarda müşteri hizmetleriylede her konuştuğumda reset atıp sorun duzledi diyolar ve üstüme kapatıyolar
  10. R o s s

He olabilir saol alt yapi var hersey var ama internet cok yavas upload 2 3 fln olmais lazim 0.70 ten yukari cikmiyo dowland 20 olasi lazimken max 6 oluyo ve bisey indiriken evde kimse olmasa bile yani kimse girmese bole 300m kb dan yukarı çikmıyo neden boyle oluyo
  11. R o s s

Tahütlü ne oluyo
  12. R o s s

Tam bilmiyom ama biz türk telekomdan mileni com a gecmek istedik turk telekom bişey bedeli dedi tam hatırlamiyom 700tl odemmeiz gerekmiş öyle dediler
  13. R o s s

Türk net'e Geçtim Hızlar mükemmel

Aylık ne kadar ödüyorsun
  14. R o s s

Turktelekom fahiş fiyat

Türk telwkom kulanmayın ben çok pisman oldum mileni alın
  15. R o s s

Türk Telekom paketimdeki hızdan daha fazla almaya başladım

biri ne fotoğrafı olduğunu söyliyeblirmi ( internetim çok iyi olduğundan (!) )resim yüklenmedi
Top Bottom