Arama sonuçları: *

1. Riddle

İnternet servis sağlayıcı önerir misiniz?

Süperonline a bakabilirsin altyapın varsa 1000mbps verirşer ben ankaradayım 1000mbps alıyorum 500tl
  2. Riddle

SUPERBOXI İPTAL ETTİRDİM AMA 1076 TL CAYMA BEDELİ ÇIKARTTILAR

vaat verdikleri hızın altındaysa thh ye başvurarak cayabilirsin
  3. Riddle

TurkTelekom fiber kullananlar memnun mu?

1000mbps varsa türknet bağlat geç ucuza
  4. Riddle

İnternet faturanız ne kadar?

Fiberi yeni getirdiklerinde kampanya yaptılar 350tl 1yıl taahütlü
  5. Riddle

Eskiden öyleydi şimdi düzelmiş sanırım sorun vs olunca gün içinde hemen gelip çözüyorlar falan abone olduktan sonraki gün hemen gelip fiber kablolarını döşediler ve aktif ettiler 12ay taahütlü 350TL şimdi 500tl olmuş taahüt bittikten sonra ya paket düşürürüm yada başka operatör e geçerim
  6. Riddle

Süperonline 1000mbps 350TL
  7. Riddle

millenicom başvurusu iptal ettirip netspeed geçilir mi

Hocam ben şuan süperonline a geçtim taşındım ve süperonline 1000 mbps altyapı vardı netspeed den menmundum ping vs iyidi süperonline altyapın varsa süperonline geç yoksa netspeed güzel iptal etme işlemi 5dk sürdü hızlıca iptal sağladılar
  8. Riddle

En fazla kaç mbps alabileceğime nereden bakabilirim?

binana superonline kutusu geldiyse superonline 1000 alırsın
  9. Riddle

Türknet'e ZAM GELDİ.

adresinizde süperonline altyapısı varsa 300tlye 500mbps geçin
  10. Riddle

hangi interneti almalıyım ?

süperonline altyapın varmı bak ben taşındığımda süperonline altyapısını gördüğüm gibi 1000mbps bağlattım 350tl 12ay taahütlü
  11. Riddle

250 TL ye Hangi sağlayıcı

süperonline altyapısı geldiyse süperonline geç binanıza kutusu geldiyse 1000mbps 350tl geçebilirsiniz eğer istanbuldaysanız atlantis net altyapısı belki vardır kontrol edebilirsiniz kablonet altyapınızıda sorgulayın fiber yoksa vdsl en çok hız verene geçin yavaştan kastınız ping ise vdsl de ping...
  12. Riddle

İnternet değiştireceğim yardım edebilirmisiniz ?

kardesim ne bos yapıyorsun babam 16mbps yapmıştı 2 yıl sözleşmeli hergün çıldırıyordum ping sorunu video donma oyun indirme vs 1 yıl dolduğunda 1200tl cayma bedeli ödeyip 1000mbps internete geçtim daha rahat bir şey yok 4k 8k her şey kasmadan izleniyor ping sorunu yok dawnload upload sorunu vs...
  13. Riddle

cat 8 kablo alsam hızım artarmı pingim düşermi?

3 gün önce süperonline 1000mbps bağlattım 15ms sabit alıyorum cat 6 kablo kullanıyorum cat 8 alsam 1000 i geçermi hızım upload yükselirmi pingim düşermi 2000 iletim hızı varmış
  14. Riddle

İyi olan altyapıda Türk telekom almalımıyım

evet hdd yetmiodu alacaktım 1 tane sil yükle yapıyorum oyunları almaya gerek kalmadı
  15. Riddle

hocam ben yapacaktım onu vodafonenin 1yılı dolmuştu cayma bedelini ödedim 3 4 ay oldu başvurmadım başvuracağımda çok zaman geçti inş olur 1685145353 şuan 950 dawnload 50 70 upload alıyorum cat 8 ethernet kablosu alsam 1300 100 150 upload olur süperonlinenin uploadı da türknet gibi 1000 olsaydı...
  16. Riddle

süperonline 350tl 12 ay taahüt yaptım 24 ay taahüt 450 tlydi pahalı geldi inş pişman olmam
  17. Riddle

hocam vallaha eziyet vodafone pingden oynayamıyordum birde evde 5kişiyiz 10mbps 3 e falan düşüyordu evrim atladım en son 1k cayma bedeli verip babam geçirmişti zaten bizden habersiz 24 ay taahüt yapmışlardı
  18. Riddle

hocam sizin o iş biraz yaş benim ve arkadaşımın binasına da kaç ay önce yaptılar hala ses yok süperonline geldi 1000mbps yapıp gitti süperonline altyapınız varsa süperonline geçin
  19. Riddle

Modeme reset attım int gitti.

Hocam 1000mbps destekliyor altyapım
Top Bottom