25 Mbpss 3 Mb Oluyor 50 Demek 6 OluyorŞuan millenicomun 35lik paketi var ama 55 download alıyorum. Max ne alacağıma nereden bakabilirim ?
Türknetten altyapını sorgulayıp bakman daha doğru olur. Bina altyapınız 75mbps destekliyor olabilir.Şuan millenicomun 35lik paketi var ama 55 download alıyorum. Max ne alacağıma nereden bakabilirim ?
onların sitesinden baktım altyapı yok diyordu.Türknetten altyapını sorgulayıp bakman daha doğru olur. Bina altyapınız 75mbps destekliyor olabilir.
max Mbpss'e nerden bakabilirim25 Mbpss 3 Mb Oluyor 50 Demek 6 Oluyor
O nasıl oluyor hocam, millenicom un kendi alt yapısı mı var? Benim bildiğim kadarıyla o da türk telekom alt yapısı kullanıyor. Türknet tarafında çıkması lazım aslında, acaba gigafiber diye mi baktınız?onların sitesinden baktım altyapı yok diyordu.
gibirnet sorgu
Hocam link varsa atabilir misiniz öyle bir şey yapmışta olabilirim ama düz sorgulaya basmıştım.O nasıl oluyor hocam, millenicom un kendi alt yapısı mı var? Benim bildiğim kadarıyla o da türk telekom alt yapısı kullanıyor. Türknet tarafında çıkması lazım aslında, acaba gigafiber diye mi baktınız?
hocam bkk yi kapatin adres bulunurAlıntıyı görüntülevalla kaçak falan mı kullanıyoz acaba netspeedde de aynısı olmuştu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam link varsa atabilir misiniz öyle bir şey yapmışta olabilirim ama düz sorgulaya basmıştım.
Şu link hocam;Alıntıyı görüntülevalla kaçak falan mı kullanıyoz acaba netspeedde de aynısı olmuştu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam link varsa atabilir misiniz öyle bir şey yapmışta olabilirim ama düz sorgulaya basmıştım.