Arama sonuçları: *

1. RinDoChi

Yardım Millenicom nasıldır?

yani ne diyeyim sen bilirsin, 500 lira az para değil. fiber altyapıya geçmektir ya da cat 6 kablo alıp çekmekdir bunlar kaçamayacağın çözümler kopma olmayacağının garantisi yok altyapı iyi olmadıktan sonra TT bağlatsan kaç yazar?
  2. RinDoChi

türknet vanayı 100'e kadar açıyor senin hatta helince patlıyor, alacaksan 35'lik bir paket al. ama ne diyeyim millenicomu tavsiye etmem adamı tavuk gibi yoluyorlar
  3. RinDoChi

2022 kasımdan 2023 nisana kadar kullandım, 160 lira ile başlayıp 35'lik paketten aldım. nisan ayında 225 lira fatura ödedim. her ay 15 lira 15 lira zam yaptılar vede o fiyatların yeni kullanıcı kampanyası olduğunu banada normal fiyatı yansıttıklarını enflasyon oranında zam yaptıklarını...
  4. RinDoChi

Turknet'e Zam Geldi!

450 olmalıydı, 500 değil. asgari ücrete zam gelmedi ayıp ettin türknet 1720166620 3 ay sonra seri seri zamlamaya başlıyorlar, 2022 kasımda bağlattım 160 liraya 2023 şubat ayında 225 lira fatura yolladılar. bunlarda sonradan fiyatı yavaş yavaş yukarı çekiyor.
  5. RinDoChi

🤬Cimer BTK Rezilliği🤬

abi cimer'in açılımı Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi değilmi, ülkenin polisi savcısı hukukcusu dururkene saraydan medet umuyorsunuz, ne bekliyordunuz?
  6. RinDoChi

FİBERE NASIL GEÇERİM?

merhaba dostlar, türknet kullanıcısıyım ve yeni abone oldum. ilk birkaç gün sıkıntı yaşamasamda son 4-5 gündür paket kaybı ve anlık kopma sorunlarım var. 100 mb olan paketi kullanmama rağmen 58/8 gibi indirme yükleme değerleri alıyordum. 1000/1000 lik paketten faydalanmak ve çok daha önemlisi...
  7. RinDoChi

Yardım taahhüt bitti yardım lazım/ türknet'e geçilir mi?

evet beyler 200 lira ödediğim 16mb vodafone internet bu ayın 29'unda sona eriyor. zamlı fatura gelmeden kapattırıp başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. benim için tek önemli olan şey sabit fiyat, peder biraz baskı yapıyor ben işe girene kadar peder ödeyecek faturayı. ben türknet'e geçmek...
  8. RinDoChi

Millenicom dolandırıcılığı

Aynen öyle geçen sene orası 160 iken ben 225 lira ödedim, sonrada kapattırdım.
Top Bottom