Arama sonuçları: *

1. RockyEmirhan

Nasıl bu kadar arttı?

binaya türknet altyapısı geldi çağ atladık :D
  2. RockyEmirhan

TurkNet Şaşırtan hizmet. (olumlu) kısa hikaye.

konuya göz gezdiriyordum da bende türknet kullanıcısıyım gerçekten 2018 den beri ev irterneti olarak kullanıyoruz bu güne kadar hiçbir kötü olay yaşamadık cidden :İD bende gaziosmanpaşadayım bu arada karadeniz mahallesi baya önce bizede fiber geldi memnunuz :) çağ atladık :D
  3. RockyEmirhan

Türknet fiber internet

şuan kurdum driveri kabloyu tekrar kontrol ettim categori 6 yazıyor 1653322060 teşşeküt edeim dikkat ederim
  4. RockyEmirhan

Türknet fiber internet

bilmiyorum ama büyük ihtimal normal fiber ama kutunun üstündeki etikette 1000mbps yazıyor 1653321752 tamamdır cat 6 ethernet kablosu alacağım
  5. RockyEmirhan

Türknet fiber internet

anakartım GA-G31M-ES2L ethernet kablosu da normal gri bi kablo üstünde baya bir şey yazıyor tek gördüğüm 250mhz
  6. RockyEmirhan

Türknet fiber internet

arkadaşlar merhaba ben 16mbps türknet kullanıyordum binamıza türknet kutusu geldi bizde fibere geçtik gelib kablo çekip modemi değiştirdiler cidden şuan 100mbps alıyorum çağ atladık sanki ama 1000mbps nasıl alabilirim ?
  7. RockyEmirhan

Yardım İnternet Hızım 800 klps'ı Geçmiyor

üstte biri arkadaşın yalan söylüyor demişde ortada öyle bişi yok
  8. RockyEmirhan

aga yalan bişi yok beraber hız testi yaptık da evet 30 35 mbps arasında bişey çıkmıştı 4 mb dediğim steam ve google de indirme hızı
  9. RockyEmirhan

Evet kablolu bağlantı
  10. RockyEmirhan

Hepinze teşekkür ederim yardımcı oldunuz bu n azından kafamda bişey oluştu
  11. RockyEmirhan

Arkadaşımda turknet bende turknet kullanıyoruz 85 tl veriyoruz o 4 MB alıyor ciddende alıyor her yerde indirme hızı 4 MB Benim net 800 klbs gecmiyor ethernettede aynı wifi da da yapabileceğim herhangi bir şey varmı yardım edenlere teşekkürler
Top Bottom