Neler Yeni

Yardım İnternet Hızım 800 klps'ı Geçmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
Arkadaşımda turknet bende turknet kullanıyoruz 85 tl veriyoruz o 4 MB alıyor ciddende alıyor her yerde indirme hızı 4 MB
Benim net 800 klbs gecmiyor ethernettede aynı wifi da da yapabileceğim herhangi bir şey varmı yardım edenlere teşekkürler
IMG-20210422-WA0010.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Kubilay
Arkadaşımda turknet bende turknet kullanıyoruz 85 TL veriyoruz o 4 MB alıyor ciddende alıyor her yerde indirme hızı 4 MB
Benim net 800 klbs gecmiyor ethernettede aynı wifi da da yapabileceğim herhangi bir şey varmı yardım edenlere teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Türk telekom cidden pişmanlık yapacağınız en iyi şey aboneliği iptal etmek olur hocam ama istemiyorsanız müşteri hizmetlerini arayın onlar yardımcı olurlar

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Arkadaşımda turknet bende turknet kullanıyoruz 85 TL veriyoruz o 4 MB alıyor ciddende alıyor her yerde indirme hızı 4 MB
Benim net 800 klbs gecmiyor ethernettede aynı wifi da da yapabileceğim herhangi bir şey varmı yardım edenlere teşekkürlerAlıntıyı görüntüle
Bu test kablolu bağlantı üzerinden mi yapıldı?
Paket hızlarını kaç?
Türk telekom cidden pişmanlık yapacağınız en iyi şey aboneliği iptal etmek olur hocam ama istemiyorsanız müşteri hizmetlerini arayın onlar yardımcı olurlar
Arkadaş TT değil, Türknet kullanıyor.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Buradaki sonuca göre alacağınız maksimum hız 875kb/s.
7Mbps = 0.875Mb/s yapıyor.

Altyapınız destekliyorsa Türknet ile iletişime geçip durumu izah edin.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
bu hatayı çok yapıyorlar Türknet heryere aynı hızı sağlamıyor çoğu yerde hala altyapısı yok arkadaşın 4Mbps alıyor diye sende öyle düşünüp almışsın varsayıcam çok yanlış bişey yapmışsın altyapın varsa vodafoneye geç o fiyat bandında 50mbps ye 5mbps paketi var 2 yıl kullandım sorun yaşamadım şimdi 100tlye 100mbps 15mbps kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinze teşekkür ederim yardımcı oldunuz bu n azından kafamda bişey oluştu

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşın yalan söylüyor.
30-35 Mbps alması lazım ki 4 MB/sn ile indirebilirsin.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Arkadaşın hangi hız değerlerini alıyor ve o hangi altyapıyı sen hangi altyapıyı, o hangi paketi sen hangi paketi kullanıyorsun bunlar önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Emirhan karaman
Arkadaşın yalan söylüyor.
30-35 Mbps alması lazım ki 4 MB/sn ile indirebilirsin.
aga yalan bişi yok beraber hız testi yaptık da evet 30 35 mbps arasında bişey çıkmıştı 4 mb dediğim steam ve google de indirme hızı

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
aga yalan bişi yok beraber hız testi yaptık da evet 30 35 mbps arasında bişey çıkmıştı 4 mb dediğim steam ve google de indirme hızı
30 35 mbps download miktarının ortalama indirme hızı zaten 4 mbs dir. Sorun nerede?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
üstte biri arkadaşın yalan söylüyor demişde ortada öyle bişi yok
Arkadaşının paketi 35 mbps ise 4 civarında alır. Sende aynı şekilde. Hız testleri daha azı gösteriyorsa -30 mbps ve altı- ISS'i arayıp yardım almalısın.

Top Bottom