Arama sonuçları: *

1. RowRayN

TTelekom binaya bu kabloyu getirdi

evet fiber kablo bu binaya dolap koyacaklar oradan bütün dairelere dağıtacaklar. 1620050384 bende fiber kullanıyorum bu benim hız sonucum seninkide böyle olur muhtemelen
  2. RowRayN

Türknet 100mpbs pakette 7 mpbs veriyor

Müşteri hizmetleri yok destek kaydı oluşturdum bakalım inşallah hallolur
  3. RowRayN

Upload o kadar önemli bir şey değil benim için dowload 100 olması gerekirken 7 oluyor sence anormal değil mi 1600785376 Evet yaptım onlarda yaptılar hatta 100mpbs alabileceğinizin garantisini veriyoruz dediler.
  4. RowRayN

Müşteri hizmetleri yok maalesef destek kaydı ile ulaşabiliyorum sence benim yapabilceğim bir şey var mı ?
  5. RowRayN

Arkadaşlar merhaba geçenlerde buraya konu açmıştım Türknet interneti nasıldır diye ve olumlu yorumlar aldım ve bende Türknet aldım eski evimde 5 mpbs lik türk telekom kullanıyordum yeni sıfır bir eve taşındık ve burada 100 mpbs ye kadar fiber internet var dediler bütün internet sağlayıcıları...
  6. RowRayN

Türknet interneti nasıldır ?

Gerçekten o kadar kötü mü ? Bazıları iptal etmeye çalışınca çok uğraştırıyorlar falan diyorlar eğer öyleyse hiç bulaşmıyım
  7. RowRayN

O da pahalı geldi ya üstte dediğim gibi 110 tl lik paket 140 a falan gelecek
  8. RowRayN

Pahalı geldi hocam 110 tl lik paket bana 140 falan gelecek zaten türk telkom 154 tl onu alacağıma türk telekom alırım türknet ucuz geldi o yüzden soruyorum yanlış anlama amacım milleni yi kötülemek değil sadece pahalı geldi 1599859771 Çok sıkıntı çıkıyor mu peki
  9. RowRayN

Destek kaydı o kadar hızlı mı instagram yorumlarında çağrı desteği yok destek kaydına da cevap vermiyorlar diyorlar
  10. RowRayN

Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi forumlar, konuyu kısaca özetlemek gerekirse ben yıllardır türk telekom altyapısı bile doğru dürüst olmayan bir yerde 5-6 mpbs interneti 85 tl ye alıyordum. Fakat yeni ev aldık ve aldığımız evde 100 mpbs ye kadar internet var. Millenicom'u aradık modem kiralama...
Top Bottom