Neler Yeni

Türknet interneti nasıldır ?

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi forumlar, konuyu kısaca özetlemek gerekirse ben yıllardır türk telekom altyapısı bile doğru dürüst olmayan bir yerde 5-6 mpbs interneti 85 tl ye alıyordum. Fakat yeni ev aldık ve aldığımız evde 100 mpbs ye kadar internet var. Millenicom'u aradık modem kiralama ücreti, servis kurulum ücreti vs. çok ücret çıkardılar. TürkTelekom'a zaten değinmiyorum ne kadar pahalı olduğunu herkes biliyor. Bende TürkNet'i araştırdım Modem ücretsizmiş 100mpbs'ye kadar download 4 mpbs ye kadar upload sağlıyorlarmış hemde 85 tl ye. Size sorum TürkNet nasıldır ? Kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim bir sorunla karşılaşırmıyım ?

c12bf400-24bf-461f-b367-9982d7782a5a.jpg

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
1 senedir kullanıyorum vaad ettiği hızı veriyorlar gayet memnunum bir sorun olunca da destek kaydı açıyorsun 24 saat içerisinde geri dönüş yapıyorlar.

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi forumlar, konuyu kısaca özetlemek gerekirse ben yıllardır türk telekom altyapısı bile doğru dürüst olmayan bir yerde 5-6 mpbs interneti 85 TL ye alıyordum. Fakat yeni ev aldık ve aldığımız evde 100 mpbs ye kadar internet var. Millenicom'u aradık modem kiralama ücreti, servis kurulum ücreti vs. çok ücret çıkardılar. TürkTelekom'a zaten değinmiyorum ne kadar pahalı olduğunu herkes biliyor. Bende TürkNet'i araştırdım Modem ücretsizmiş 100mpbs'ye kadar download 4 mpbs ye kadar upload sağlıyorlarmış hemde 85 TL ye. Size sorum TürkNet nasıldır ? Kullananlar varsa yorumlarını alabilir miyim bir sorunla karşılaşırmıyım ?

Alıntıyı görüntüle
millenicom öneririm

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 senedir kullanıyorum vaad ettiği hızı veriyorlar gayet memnunum bir sorun olunca da destek kaydı açıyorsun 24 saat içerisinde geri dönüş yapıyorlar.
Destek kaydı o kadar hızlı mı instagram yorumlarında çağrı desteği yok destek kaydına da cevap vermiyorlar diyorlar

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Millnicom öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Destek kaydı o kadar hızlı mı instagram yorumlarında çağrı desteği yok destek kaydına da cevap vermiyorlar diyorlar
Müşteri hizmetinin çöp olduğunu herkes bilir.

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
Benim açtığım kayıtların hepsine 24 saat içerisinde dönüş yaptılar.

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
millenicom öneririm
Pahalı geldi hocam 110 tl lik paket bana 140 falan gelecek zaten türk telkom 154 tl onu alacağıma türk telekom alırım türknet ucuz geldi o yüzden soruyorum yanlış anlama amacım milleni yi kötülemek değil sadece pahalı geldi

Benim açtığım kayıtların hepsine 24 saat içerisinde dönüş yaptılar.
Çok sıkıntı çıkıyor mu peki

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Pahalı geldi hocam 110 TL lik paket bana 140 falan gelecek zaten türk telkom 154 TL onu alacağıma türk telekom alırım türknet ucuz geldi o yüzden soruyorum yanlış anlama amacım milleni yi kötülemek değil sadece pahalı geldi
@White Ravens siz önerir misiniz? Türkneti?

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
Millnicom öneririm.

Müşteri hizmetinin çöp olduğunu herkes bilir.
O da pahalı geldi ya üstte dediğim gibi 110 tl lik paket 140 a falan gelecek

Thlen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Emre Karaca
Pahalı geldi hocam 110 TL lik paket bana 140 falan gelecek zaten türk telkom 154 TL onu alacağıma türk telekom alırım türknet ucuz geldi o yüzden soruyorum yanlış anlama amacım milleni yi kötülemek değil sadece pahalı geldi

Çok sıkıntı çıkıyor mu peki
1 sene kullandığım süre zarfında sadece 1 kere sorun yaşamıştım onda da internetim de kesilmeler oluyordu destek kaydı açtıktan sonra düzelmişti onun haricinde bir sorun yaşamadım.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,162
İsim
Musa
Müşteri hizmetleri çok kötü. Kendim kullanıyorum ve pişmanım, 2 ay sonra millenicoma geçicem

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
Müşteri hizmetleri çok kötü. Kendim kullanıyorum ve pişmanım, 2 ay sonra millenicoma geçicem
Gerçekten o kadar kötü mü ? Bazıları iptal etmeye çalışınca çok uğraştırıyorlar falan diyorlar eğer öyleyse hiç bulaşmıyım

Top Bottom