Neler Yeni

Türknet 100mpbs pakette 7 mpbs veriyor

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
Arkadaşlar merhaba geçenlerde buraya konu açmıştım Türknet interneti nasıldır diye ve olumlu yorumlar aldım ve bende Türknet aldım eski evimde 5 mpbs lik türk telekom kullanıyordum yeni sıfır bir eve taşındık ve burada 100 mpbs ye kadar fiber internet var dediler bütün internet sağlayıcıları. Türknet ucuz geldiği için Türknet'e geçtim 100 mpbs internet + ücretsiz modem 85 TL uzun uğraşlar sonucunda bugün internet bağlandı fakat 100mpbs lik pakkete max 7-8 mpbs alıyorum bunun için Türknet'le görüşmeme gerek var mı yoksa benim yapabilceğim bir şeyler var mı yardımcı olurmusunuz

Hız değerleim ektedir:
aslen 100 mbps alamazsın zaten steamde indirme olarak muhtemelen böyle alırsın
internetin adslmi?
bende türknet kullanıyorum ama 50ye falan 4mbps alıyorum çünkü adsl bağlantı
burada
niğdede birde :)
NİĞDE
eski internetim 200kbps veriyordu 8-16 mbpsye
yani Türkiyede dostum gayet normal

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,940
İsim
Mert Metshi
modemi kapat aç
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslen 100 mbps alamazsın zaten steamde indirme olarak muhtemelen böyle alırsın
internetin adslmi?
bende türknet kullanıyorum ama 50ye falan 4mbps alıyorum çünkü adsl bağlantı
burada
niğdede birde :)
NİĞDE
eski internetim 200kbps veriyordu 8-16 mbpsye
yani Türkiyede dostum gayet normal
adsl olsa max 16 mbps alır

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Some TürkNet problems.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
umarim hallolur 1 ay sonra superonline ile bagımkopuyor bende turktelekom ile netspeed arasindaym

Some TürkNet problems.
kaan sen ne kullaniyorsun net olarak ?

ADAEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Adem
modemi kapat aç

adsl olsa max 16 mbps alır
aynen bendeki şuan adsl2+ var ama durum ortada :) steamde 5 falan alıyorum normal gelen internet testlerde 35 gözüküyor

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
930
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar merhaba geçenlerde buraya konu açmıştım Türknet interneti nasıldır diye ve olumlu yorumlar aldım ve bende Türknet aldım eski evimde 5 mpbs lik türk telekom kullanıyordum yeni sıfır bir eve taşındık ve burada 100 mpbs ye kadar fiber internet var dediler bütün internet sağlayıcıları. Türknet ucuz geldiği için Türknet'e geçtim 100 mpbs internet + ücretsiz modem 85 TL uzun uğraşlar sonucunda bugün internet bağlandı fakat 100mpbs lik pakkete max 7-8 mpbs alıyorum bunun için Türknet'le görüşmeme gerek var mı yoksa benim yapabilceğim bir şeyler var mı yardımcı olurmusunuz

Hız değerleim ektedir:
altyapında bi sıkıntı olabilir emin değilim

Atyxah

80+ Silver

Hız değerleim ektedir:
Çözebildin mi

Top Bottom