Türknet 100mpbs pakette 7 mpbs veriyor

Arkadaşlar merhaba geçenlerde buraya konu açmıştım Türknet interneti nasıldır diye ve olumlu yorumlar aldım ve bende Türknet aldım eski evimde 5 mpbs lik türk telekom kullanıyordum yeni sıfır bir eve taşındık ve burada 100 mpbs ye kadar fiber internet var dediler bütün internet sağlayıcıları. Türknet ucuz geldiği için Türknet'e geçtim 100 mpbs internet + ücretsiz modem 85 TL uzun uğraşlar sonucunda bugün internet bağlandı fakat 100mpbs lik pakkete max 7-8 mpbs alıyorum bunun için Türknet'le görüşmeme gerek var mı yoksa benim yapabilceğim bir şeyler var mı yardımcı olurmusunuz

Hız değerleim ektedir:
aslen 100 mbps alamazsın zaten steamde indirme olarak muhtemelen böyle alırsın
internetin adslmi?
bende türknet kullanıyorum ama 50ye falan 4mbps alıyorum çünkü adsl bağlantı
burada
niğdede birde :)
NİĞDE
eski internetim 200kbps veriyordu 8-16 mbpsye
yani Türkiyede dostum gayet normal

modemi kapat aç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aslen 100 mbps alamazsın zaten steamde indirme olarak muhtemelen böyle alırsın
internetin adslmi?
bende türknet kullanıyorum ama 50ye falan 4mbps alıyorum çünkü adsl bağlantı
burada
niğdede birde :)
NİĞDE
eski internetim 200kbps veriyordu 8-16 mbpsye
yani Türkiyede dostum gayet normal
adsl olsa max 16 mbps alır

Some TürkNet problems.

umarim hallolur 1 ay sonra superonline ile bagımkopuyor bende turktelekom ile netspeed arasindaym

Some TürkNet problems.
kaan sen ne kullaniyorsun net olarak ?

modemi kapat aç

adsl olsa max 16 mbps alır
aynen bendeki şuan adsl2+ var ama durum ortada :) steamde 5 falan alıyorum normal gelen internet testlerde 35 gözüküyor

Arkadaşlar merhaba geçenlerde buraya konu açmıştım Türknet interneti nasıldır diye ve olumlu yorumlar aldım ve bende Türknet aldım eski evimde 5 mpbs lik türk telekom kullanıyordum yeni sıfır bir eve taşındık ve burada 100 mpbs ye kadar fiber internet var dediler bütün internet sağlayıcıları. Türknet ucuz geldiği için Türknet'e geçtim 100 mpbs internet + ücretsiz modem 85 TL uzun uğraşlar sonucunda bugün internet bağlandı fakat 100mpbs lik pakkete max 7-8 mpbs alıyorum bunun için Türknet'le görüşmeme gerek var mı yoksa benim yapabilceğim bir şeyler var mı yardımcı olurmusunuz

Hız değerleim ektedir:
altyapında bi sıkıntı olabilir emin değilim

Hız değerleim ektedir:
Çözebildin mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,649
Üyeler
192,445
Son üye
updrago
Geri