Arama sonuçları: *

1. SEmrey

Millenicom packet loss

Sen çok yanlış bakıyorsun dostum. İlk önce altyapı kontrolü için adresini gir ondan sonra böyle bir ekran çıkıyor buradan üye olabilirisin. Ayrıca eğer bir arkadaşının türknet davet kodu ile türknet'e üye olursan 1 ay ikinizde fatura ödemiyorsunuz. Özelden davet kodumu paylaşabilirim isterseniz...
  2. SEmrey

Yardım Millenicom internet sorunu

Türknet e geçtim size başarılar dilerim
  3. SEmrey

Turknet Arkadaşını Davet Et Kodu

Eve internet bağlansın o zaman anlaşılır hocam
  4. SEmrey

evet benim, acaba bunla ilgi bir sınır aşımı yapmış olabilir misiniz? 1736257907 Dur 1 saniye jeton şimdi düştü, hak kazanamayan taraf benim dimi 1736258081 Bende ki son durum bu olduğundan kaynaklı olabilir belki henüz çünkü bir internet bağlanamdı
  5. SEmrey

Şimdi müşteri hizmetlerini aradım. yardımcı oldular sizin kodunuzu girdim hocam, müsait olduğunuzda bakar mısınız size tanımlanmışmı en azından 1736257617 Kusura bakmayın hocam arkadaşın paylaştığı kodu girdim, desteğin için teşekkürler
  6. SEmrey

hocam hiç iptal etmek istemiyorum tekrardan işlemleri başa saramam
  7. SEmrey

Merhaba arkadaşlar dün türknet e başvuru yaptım ancak başvurudan sonra arkadaşını davet et kodu aklıma geldi ve o aşamayı geçtim mi geçmedim mi bilmiyorum bilgisi olan var mıdır? Eğer geçmediysem kod paylaşır mısınız
  8. SEmrey

Millenicom packet loss

bende aynı sorunu yaşıyorum. Türknet'e geçiş yapıyorum, zaten hemen hemen aynı fiyatlar şu anlık
  9. SEmrey

Yardım Netspeed internet ile google dns kullanılır mı?

netspeed'e ne ara geçtin 1736245092 aktif bir şekilde netspeed bağlandı mı? ben daha dün millenicom'dan sözleşme feshedip türknet'e başvuru yaptım beklemedeyim
  10. SEmrey

Türknet mi? milenicom mu? fixnet mi?

Paket kaybı, bilgisayarınız ile oyun sunucusu arasında iletilen verilerin yol boyunca kaybolmasıyla meydana gelir. Örnek vermek gerekirse oyun içi sesli sohbetlerde arkadaşların sesi kesik kesik gelmesi, attığını mermilerin düzgün gitmemesi , karakteriniz takılarak ilerlemesi. Bunu sanki...
  11. SEmrey

Aktif bir şekilde 4-5 aydır millenicom kullanıyorum ilk başta oldukça memnundum ama şu son 3 gündür beni illallah ettridiler. Garip bir şekilde pingim oyunlarda normal ancak paket kaybım baya bi yüksek olduğundan dolayı oynanılamaz seviyedeydi son 3 gündür. Hatta bunla ilgili konu açıldı...
  12. SEmrey

Hocam millenicom'da yaşanan sorunu siz yaşamadınız mı ?? şu son 3 gündür
  13. SEmrey

bende türknet'e geçiş yapacağım problem düzelmedi ise
  14. SEmrey

eğer sorun bugünde çözülmez ise arayacağım. 1 yıllık sözleşme iptal edebilirsem geri türk telekoma dönerim. 1736159633 Hocam bizim 1 yıllık millenicom ile sözleşmemiz var. sizinkisi aylık abone miydi?
  15. SEmrey

Paket Kaybı sorunu çözülen var mı
  16. SEmrey

bende saldım şu an oyun oynamıyorum bide üstüne 1 yıllık sözleşmem var millenicom'da mecbur çözülmesi için bekleyeceğim
  17. SEmrey

ben müşteri hizmetlerini 2 defa aradım ancak aradıktan tekrardan beni hiç aramadılar
  18. SEmrey

Hala devam ediyor
  19. SEmrey

Valorantda aynı sorunu bende yaşıyorum pingim 10 ama paket kaybım fazlasıyla var ve oynanılamaz hale getiriyor. Millenicoma kayıt açtırdım bekliyorum.
  20. SEmrey

Millenicom İnternet Sorunu

Bende internet dün gece geldi ancak şu an ping problemim var. Valorantda pingim ortalama 60 tr sunucusunda bir kaç kere aç kapa yaptım işe yaramadı ve şimdi arıza kaydı oluşturudum aradan 5 dakika geçti valorant'da pingim düzeldi 10 gösteriyor. Güncelleme: Ping düzeldi ancak fena bir şekilde...
Top Bottom