Neler Yeni

Yardım Millenicom internet sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Soykan Soycan
Netspeed'de online oyunlarda sorun yaşadığım için Millenicom'a geçmiştim. FIFA 24'e 1 ay boyunca bağlanamadım Netspeed yüzünden :D En mantıklısı TürkNet geçmek olacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba e devletten öğrenebilirsiniz
Normalde görünmesi gereken kısımda görünmüyor. Adamlar bir şekil fatura, e devlet, online işlemler her yerden göstermemeye yemin etmişler :D Yarın arayıp öğrenirim artık.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Firmadan herhangi bir cevap alabildin mi bana sorun çözüldü dediler şaka gibi artarak devam ediyor.

Paket kaybı deniyor

sorun çözüldü diyorlar kopma Yok hız problemim de yok sadece online oyun oynayamıyorum ping, paket kaybı vb çok fazla var

Merhaba e devletten öğrenebilirsiniz

O paket kaybının %1 bile olmaması gerekiyor hep %0 olmalı ve bende %75
ben müşteri hizmetlerini 2 defa aradım ancak aradıktan tekrardan beni hiç aramadılar

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Hocam bence 100-200TL fazla verip türknete gecmeniz en iyisi ben türknet kullanicisiyim alt yapım 1000mpbs veriyor ve hiç bir sorun yaşamıyorum

Bence comnet V2 geliyor
Acayip ping var oynaıyor

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
ben müşteri hizmetlerini 2 defa aradım ancak aradıktan tekrardan beni hiç aramadılar
bende saldım şu an oyun oynamıyorum bide üstüne 1 yıllık sözleşmem var millenicom'da mecbur çözülmesi için bekleyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Doğan
bende saldım şu an oyun oynamıyorum bide üstüne 1 yıllık sözleşmem var millenicom'da mecbur çözülmesi için bekleyeceğim
Thh ye başvurabilirsin sözleşmede belirtilen hız sınırı veya ping sınırı ihlalinden

hawkddf

80+
Ben de ping sorunundan dolayı milenicomdan türknet e geçmeye çalışıyorum. Hizmet numarasını bir türlü vermediler. Kendim sözleşmeleri falan kurcalayarak buldum. Türknet’i aradığımda hizmet numarası geçerli değil vs. dediler. Edevletden baktım milenicom da sabit hattım gözükmüyor. Sanki kullanmıyormuşum gibi gösteriyorlar. Türknetin sitesine bile giremiyorum. Resmen beni milenicomda tutmak için yollarımı tıkadılar. Bu lanet milenicomdan kurtulmak için tekrardan hat açtırdım Türknet’e. 850tl ücret istediler. İnterneti ilk 3 ay %50 indirimli kullanarak o ücreti neredeyse kapatmış oldum. Herneyse milenicomu kimseye önermiyorum kullanmayın kullandırtmayın.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Emirhan Doğan
Acayip ping var oynaıyor

Ben milenicomdan türknet e geçmeye çalışıyorum. Hizmet numarasını bir türlü vermediler. Kendim sözleşmeleri falan kurcalayarak buldum. Türknet’i aradığımda hizmet numarası geçerli değil vs. dediler. Edevletden baktım milenicom da sabit hattım gözükmüyor. Sanki kullanmıyormuşum gibi gösteriyorlar. Türknetin sitesine bile giremiyorum. Resmen beni milenicomda tutmak için yollarımı tıkadılar. Bu lanet milenicomdan kurtulmak için tekrardan hat açtırdım Türknet’e. 850tl ücret istediler. İnterneti ilk 3 ay %50 indirimli kullanarak o ücreti neredeyse kapatmış oldum. Herneyse milenicomu kimseye önermiyorum kullanmayın kullandırtmayın.
Bence bu işin sonu comnet gibi olucak

Top Bottom