AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,130
Lag var yani degil mi. Bir süre sonra bağlantı sorunu diyip atıyor beni oyundan.Lole girsem bile karakter geç algılıyor.
Lag var yani degil mi. Bir süre sonra bağlantı sorunu diyip atıyor beni oyundan.Lole girsem bile karakter geç algılıyor.
Tam olarak neresinden buldunuz? Ben bulamadım.E devletten buldum. Şu an turknete abone oluyorum
Ping 8 görünüyor ama paket kaybı var işte. Karakter ışınlanıyor ve bazen anlık olarak oyundan kopuyor.Lag var yani degil mi. Bir süre sonra bağlantı sorunu diyip atıyor beni oyundan.
Sabit hat sorgulama yaz hocam. Orda yazıyorTam olarak neresinden buldunuz? Ben bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ping 8 görünüyor ama paket kaybı var işte. Karakter ışınlanıyor ve bazen anlık olarak oyundan kopuyor.
Geçen hafta farklı daireye taşınmıştım. Sabit hat sorgulama kısmında aboneliğim görünmüyor, direkt millenicom borç sorgulama kısmından bakıyorum aboneliğim aktifSabit hat sorgulama yaz hocam. Orda yazıyor
Hocam arayarak zor öğrenirsin başka yere aktarıcaz diyorlar aktardıkları yer telefona bakmıyorGeçen hafta farklı daireye taşınmıştım. Sabit hat sorgulama kısmında aboneliğim görünmüyor, direkt millenicom borç sorgulama kısmından bakıyorum aboneliğim aktifKesin illa arayıp öğrenelim diye böyle çakallıklar yapıyorlar. Eskiden direkt e faturada yazıyordu numara ama onu da kaldırmışlar.
Bu ücreti taksitli olarak ödeyebiliyor muyuz? Yoksa illa 6 bin TL'yi peşin mi ödeyeceğiz?
Alıntıyı görüntüle
Adamlar başka internete geçmeyelim diye ellerinden geleni yapıyorlarHocam arayarak zor öğrenirsin başka yere aktarıcaz diyorlar aktardıkları yer telefona bakmıyor
Aynı sorun bende de var, millenicom genelinde sorun sanırsam. Arıza kaydı bile açamadı sistemleriDün geceden itibaren valorantta millenicom kaynaklı paket kaybı yaşamaktayım oyun resmen oynanmaz hale geldi, bu sorun hakkında bilgisi olan varmı 24 saat geçti düzelmiş olması gerekmiyor mu? Firma yaptığı kesinti açıklamasını da sosyal medya hesaplarından kaldırmış sorunumun kalıcı hale gelmesinden korkuyorum.
Firmadan herhangi bir cevap alabildin mi bana sorun çözüldü dediler şaka gibi artarak devam ediyor.Hala devam ediyor
Paket kaybı deniyorLag var yani degil mi. Bir süre sonra bağlantı sorunu diyip atıyor beni oyundan.
sorun çözüldü diyorlar kopma Yok hız problemim de yok sadece online oyun oynayamıyorum ping, paket kaybı vb çok fazla varAynı sorun bende de var, millenicom genelinde sorun sanırsam. Arıza kaydı bile açamadı sistemleri
Merhaba e devletten öğrenebilirsinizAdamlar başka internete geçmeyelim diye ellerinden geleni yapıyorlarEskiden faturada direkt yazıyordu şimdi onu da kaldırmışlar. WhatsApp botuna yazıyorum bana hizmet numaramı veriyor
![]()
O paket kaybının %1 bile olmaması gerekiyor hep %0 olmalı ve bende %75Tam olarak neresinden buldunuz? Ben bulamadım.
Ping 8 görünüyor ama paket kaybı var işte. Karakter ışınlanıyor ve bazen anlık olarak oyundan kopuyor.
Hocam bence 100-200TL fazla verip türknete gecmeniz en iyisi ben türknet kullanicisiyim alt yapım 1000mpbs veriyor ve hiç bir sorun yaşamıyorumFirmadan herhangi bir cevap alabildin mi bana sorun çözüldü dediler şaka gibi artarak devam ediyor.
Paket kaybı deniyor
sorun çözüldü diyorlar kopma Yok hız problemim de yok sadece online oyun oynayamıyorum ping, paket kaybı vb çok fazla var
Merhaba e devletten öğrenebilirsiniz
O paket kaybının %1 bile olmaması gerekiyor hep %0 olmalı ve bende %75
Bence comnet V2 geliyorFirmadan herhangi bir cevap alabildin mi bana sorun çözüldü dediler şaka gibi artarak devam ediyor.
Paket kaybı deniyor
sorun çözüldü diyorlar kopma Yok hız problemim de yok sadece online oyun oynayamıyorum ping, paket kaybı vb çok fazla var
Merhaba e devletten öğrenebilirsiniz
O paket kaybının %1 bile olmaması gerekiyor hep %0 olmalı ve bende %75
Burada altyapımın desteklediği maksimum hız 50. Millenicom 480, turknet 500₺ istiyor son bir gün daha bekleyeceğim ondan sonra iptal işlemlerini yapacağım düzelmez ise.Hocam bence 100-200TL fazla verip türknete gecmeniz en iyisi ben türknet kullanicisiyim alt yapım 1000mpbs veriyor ve hiç bir sorun yaşamıyorum
Onlar ne yapmıştı kiHocam bence 100-200TL fazla verip türknete gecmeniz en iyisi ben türknet kullanicisiyim alt yapım 1000mpbs veriyor ve hiç bir sorun yaşamıyorum
Bence comnet V2 geliyor
Comnet bı anda internetini erişime kapattı ve bir çok kullanıcısını mağdur etti yaklaşık 1 ay oluyor sonra türknette yönlendirdilerBurada altyapımın desteklediği maksimum hız 50. Millenicom 480, turknet 500₺ istiyor son bir gün daha bekleyeceğim ondan sonra iptal işlemlerini yapacağım düzelmez ise.
Onlar ne yapmıştı ki
Türk Telekom ne kadar hız veriyorBurada altyapımın desteklediği maksimum hız 50. Millenicom 480, turknet 500₺ istiyor son bir gün daha bekleyeceğim ondan sonra iptal işlemlerini yapacağım düzelmez ise.
Onlar ne yapmıştı ki
Hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor burada zaten ( emin değilim) türk telekom 62 diyor, turknet 50 diyor. Netspeed 57 diyor... Ek; Elazığ merkezComnet bı anda internetini erişime kapattı ve bir çok kullanıcısını mağdur etti yaklaşık 1 ay oluyor sonra türknette yönlendirdiler
Türk Telekom ne kadar hız veriyor
Turkcell olabilir diyecegimde kol gibiHepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor burada zaten ( emin değilim) türk telekom 62 diyor, turknet 50 diyor. Netspeed 57 diyor... Ek; Elazığ merkez