Neler Yeni

Yardım Millenicom internet sorunu

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Ali Mert Okuducu
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Soykan Soycan
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emrullah Kızılarslan
Tam olarak neresinden buldunuz? Ben bulamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ping 8 görünüyor ama paket kaybı var işte. Karakter ışınlanıyor ve bazen anlık olarak oyundan kopuyor.
Sabit hat sorgulama yaz hocam. Orda yazıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Soykan Soycan
Sabit hat sorgulama yaz hocam. Orda yazıyor
Geçen hafta farklı daireye taşınmıştım. Sabit hat sorgulama kısmında aboneliğim görünmüyor, direkt millenicom borç sorgulama kısmından bakıyorum aboneliğim aktif :D Kesin illa arayıp öğrenelim diye böyle çakallıklar yapıyorlar. Eskiden direkt e faturada yazıyordu numara ama onu da kaldırmışlar.

Bu ücreti taksitli olarak ödeyebiliyor muyuz? Yoksa illa 6 bin TL'yi peşin mi ödeyeceğiz?
1736087580837.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Emrullah Kızılarslan
Geçen hafta farklı daireye taşınmıştım. Sabit hat sorgulama kısmında aboneliğim görünmüyor, direkt millenicom borç sorgulama kısmından bakıyorum aboneliğim aktif :D Kesin illa arayıp öğrenelim diye böyle çakallıklar yapıyorlar. Eskiden direkt e faturada yazıyordu numara ama onu da kaldırmışlar.

Bu ücreti taksitli olarak ödeyebiliyor muyuz? Yoksa illa 6 bin TL'yi peşin mi ödeyeceğiz?
Alıntıyı görüntüle
Hocam arayarak zor öğrenirsin başka yere aktarıcaz diyorlar aktardıkları yer telefona bakmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Soykan Soycan
Hocam arayarak zor öğrenirsin başka yere aktarıcaz diyorlar aktardıkları yer telefona bakmıyor
Adamlar başka internete geçmeyelim diye ellerinden geleni yapıyorlar :D Eskiden faturada direkt yazıyordu şimdi onu da kaldırmışlar. WhatsApp botuna yazıyorum bana hizmet numaramı veriyor :D

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Dün geceden itibaren valorantta millenicom kaynaklı paket kaybı yaşamaktayım oyun resmen oynanmaz hale geldi, bu sorun hakkında bilgisi olan varmı 24 saat geçti düzelmiş olması gerekmiyor mu? Firma yaptığı kesinti açıklamasını da sosyal medya hesaplarından kaldırmış sorunumun kalıcı hale gelmesinden korkuyorum.
Aynı sorun bende de var, millenicom genelinde sorun sanırsam. Arıza kaydı bile açamadı sistemleri

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Hala devam ediyor
Firmadan herhangi bir cevap alabildin mi bana sorun çözüldü dediler şaka gibi artarak devam ediyor.

Lag var yani degil mi. Bir süre sonra bağlantı sorunu diyip atıyor beni oyundan.
Paket kaybı deniyor

Aynı sorun bende de var, millenicom genelinde sorun sanırsam. Arıza kaydı bile açamadı sistemleri
sorun çözüldü diyorlar kopma Yok hız problemim de yok sadece online oyun oynayamıyorum ping, paket kaybı vb çok fazla var

Adamlar başka internete geçmeyelim diye ellerinden geleni yapıyorlar :D Eskiden faturada direkt yazıyordu şimdi onu da kaldırmışlar. WhatsApp botuna yazıyorum bana hizmet numaramı veriyor :D
Merhaba e devletten öğrenebilirsiniz

Tam olarak neresinden buldunuz? Ben bulamadım.

Ping 8 görünüyor ama paket kaybı var işte. Karakter ışınlanıyor ve bazen anlık olarak oyundan kopuyor.
O paket kaybının %1 bile olmaması gerekiyor hep %0 olmalı ve bende %75

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emirhan Doğan
Firmadan herhangi bir cevap alabildin mi bana sorun çözüldü dediler şaka gibi artarak devam ediyor.

Paket kaybı deniyor

sorun çözüldü diyorlar kopma Yok hız problemim de yok sadece online oyun oynayamıyorum ping, paket kaybı vb çok fazla var

Hocam bence 100-200TL fazla verip türknete gecmeniz en iyisi ben türknet kullanicisiyim alt yapım 1000mpbs veriyor ve hiç bir sorun yaşamıyorum

Paket kaybı deniyor

Bence comnet V2 geliyor

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Hocam bence 100-200TL fazla verip türknete gecmeniz en iyisi ben türknet kullanicisiyim alt yapım 1000mpbs veriyor ve hiç bir sorun yaşamıyorum
Burada altyapımın desteklediği maksimum hız 50. Millenicom 480, turknet 500₺ istiyor son bir gün daha bekleyeceğim ondan sonra iptal işlemlerini yapacağım düzelmez ise.

Bence comnet V2 geliyor
Onlar ne yapmıştı ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emirhan Doğan
Burada altyapımın desteklediği maksimum hız 50. Millenicom 480, turknet 500₺ istiyor son bir gün daha bekleyeceğim ondan sonra iptal işlemlerini yapacağım düzelmez ise.

Onlar ne yapmıştı ki
Comnet bı anda internetini erişime kapattı ve bir çok kullanıcısını mağdur etti yaklaşık 1 ay oluyor sonra türknette yönlendirdiler

Onlar ne yapmıştı ki
Türk Telekom ne kadar hız veriyor

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Comnet bı anda internetini erişime kapattı ve bir çok kullanıcısını mağdur etti yaklaşık 1 ay oluyor sonra türknette yönlendirdiler

Türk Telekom ne kadar hız veriyor
Hepsi Türk Telekom altyapısını kullanıyor burada zaten ( emin değilim) türk telekom 62 diyor, turknet 50 diyor. Netspeed 57 diyor... Ek; Elazığ merkez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,473
Üyeler
164,679
Son üye
oyuncuman
Top Bottom