Arama sonuçları: *

1. SadeceBirisi.

Öneri en uygun internet paketleri

sanırım kuzenimin de kullanması gerekiyormuş o pakette
  2. SadeceBirisi.

babama dedim bunu alır büyük ihtimal
  3. SadeceBirisi.

anladım o kullanmıyordur onu https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/hep-hit-5-5gb-tarifesi 15 yaşındayım 16 ya girmedim acaba kabul ederler mi ki tanıdık tt bayisinde
  4. SadeceBirisi.

hocalarım 106 TL'ye 16gb vadofon kullanıyordum eğer devam etmek istersem 310 tl olacakmış. en ucuz paket ne kadar 5gb fln bana fazlasıyla yeterli https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/yeni-musteri-tarife-ve-paketleri/faturali-tarifeler/emniyet-yeni-10-tarifesi kuzenim polis ondan...
  5. SadeceBirisi.

İnternet hızım nasıl ?

Bizim evin internetinden hızlı 😅
  6. SadeceBirisi.

🔴Abdullah Hacigül 1 Senelik Comnet Deneyimi🔴

adanalının aktif olduğu zamanlar…
  7. SadeceBirisi.

Faturalı faturasız Tarife önerisi

20gb Türk Telekom 200tl di ilk2/3 ay aylık 20 gb veriyor ama dağlık alanda hiç çekmiyor teyzeme alındı boşa gidiyor bide sil süpürden 5 gb çıktı 45gb çöp oluyor
  8. SadeceBirisi.

VPN kullanmadan yasaklı sitelere girebiliyorum ?

Telefonda sakın mobil veride VPN ile yd ye bağlanma yoksa yurt dışına ciktigin sanıp 300tl civarı bir şey kesiyor
  9. SadeceBirisi.

📶Baz istasyonu sorunsalı📶

Hocam ben ucuz diye tercih ettim pismanmiyim değilim açıkçası 16gb interneti nereden bir daha 109tl ye bulacağım bu mantıkla almıştım (ayda Max 2gb kullanıyorum) ama yinede o kadar mağdur kullanıcı var aslında extra internet vermesi gerek müşteri hizmetlerinde hattımi değiştireceğim fln diyince...
  10. SadeceBirisi.

📶Baz istasyonu sorunsalı📶

Hocam metni atarsan ben şikayet vardan da ederim. Bazen şehrin ortasında çekmiyor dağın başında çekeceği tutuyor çok garip
  11. SadeceBirisi.

internete %66 zam dogrumumudur ve iss onerisi

oda bişeymi biz 16 mbps ye 360 mı 370 lira ödüyoruz babam ne olursa olsun ev interneti için TT ülke için RTE der Not: süleymancı..
  12. SadeceBirisi.

Netspeed 12 aylık odemeye zam yapti?

Bizde tt de 16mbslik pakete aynı parayı ödüyoruz
  13. SadeceBirisi.

Türk Telekom Kampanya Adı Altında Aranma Nasıl Engellenir

1706802035 arayınca pcden bunu aç dinlet ytd
  14. SadeceBirisi.

Taahhütün bitmesine 1 ay kaldı nasıl özel teklif alırım?

müşteri temsilcisini arıyorsun taahhütüm bitince başka operatöre geçeceğim de şuan geçsem ne kadar çıkar de oda baya ucuza paket seçenekleri sunar eğer pahalı söylüyorsa yüzüne kapat !
  15. SadeceBirisi.

Türknet'e ZAM 399 ₺ oldu

hocam işte babam da 16 lık pakete o parayı vermiş..
  16. SadeceBirisi.

Türk telekom 2 de bir internet kesiliyor

modemin güç girişinde ki kabloyu sabitle hareket etmesin bizim modem en ufak sallanmasında kapanıyor o kabloyu kastırdım hala kapanmadı
  17. SadeceBirisi.

Türk Telekom Fahiş Fiyatlar😱

bnim babamda 16mblik pakete 330tl mi ne vermiş hiç demedi de
  18. SadeceBirisi.

Turknet-milenicom-netspeed hangisi daha iyi

eskilere yerleşmiş artık tt diğerlerini yok sayıyorlar
  19. SadeceBirisi.

Turknet-milenicom-netspeed hangisi daha iyi

anlık tt nin 16 mb lik paketine babamın 330 mu ne verdiğini öğrendim hiç söylemeden tekrar imzalamış
Top Bottom