Neler Yeni

Türk Telekom Kampanya Adı Altında Aranma Nasıl Engellenir

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Cengiz
Yav Arkadaş Türksat Kablonet Kullanıyom 6 Yıldır Beni Durmadan Farklı Kurumsal Numaradan Arayıp İşte İnternet Tarife Süreniz Doldu Zamlanmadan Yararlanmak İçin 1'e Bas Diyor Basıyom Müşteri Temsilcisi Çıkıyor Diyorum Ki Kardeşim Ben Türksat Kullanıyorum Memnunum Beni Aramayın Geçmicem Diyorum Adamlar Başka Numaradan Arıyor İleti Yönetim Sisteminde Bakıyorum Yoklar Bir Daha Ararlarsa Artık Numara Mı Nereden Buldunuz Dicem Bir Daha Beni Arayıp Rahatsız Ederseniz Sizi Dava Edecem Dicem Yeter Yaw Bide Paketiniz Sonlandı Diyor Lan Ben Zaten Türk Telekom Kullanmıyom Ki Nasıl Sonlansın Çakallara Bak Sizide Böyle Arıyorlar Mı Çözümü Nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Yav Arkadaş Türksat Kablonet Kullanıyom 6 Yıldır Beni Durmadan Farklı Kurumsal Numaradan Arayıp İşte İnternet Tarife Süreniz Doldu Zamlanmadan Yararlanmak İçin 1'e Bas Diyor Basıyom Müşteri Temsilcisi Çıkıyor Diyorum Ki Kardeşim Ben Türksat Kullanıyorum Memnunum Beni Aramayın Geçmicem Diyorum Adamlar Başka Numaradan Arıyor İleti Yönetim Sisteminde Bakıyorum Yoklar Bir Daha Ararlarsa Artık Numara Mı Nereden Buldunuz Dicem Bir Daha Beni Arayıp Rahatsız Ederseniz Sizi Dava Edecem Dicem Yeter Yaw Bide Paketiniz Sonlandı Diyor Lan Ben Zaten Türk Telekom Kullanmıyom Ki Çakallara Bak Sizide Böyle Arıyorlar Mı Çözümü Nedir ?
beni bir kere aynı şekilde aradılar bire basın dediği anda kapattım birdaha aramadılar.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
beni bir kere aynı şekilde aradılar bire basın dediği anda kapattım birdaha aramadılar.
Bende Öyle Yapıyordum Artık Açıp Konuşuyom Dün Cs Oynarken Kadın Aradı Dedim Müsait Değilim Beni Aramayın Şuanki İnternetimden Memnunum Tamam Dedi Gene Aradılar

Aykut D.

80+ Gold
Bende Öyle Yapıyordum Artık Açıp Konuşuyom Dün Cs Oynarken Kadın Aradı Dedim Müsait Değilim Beni Aramayın Şuanki İnternetimden Memnunum Tamam Dedi Gene Aradılar
Adam öldü müge hanım

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,584
İsim
Cengiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,496
İsim
uwu
Adam öldü müge hanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yav Arkadaş Türksat Kablonet Kullanıyom 6 Yıldır Beni Durmadan Farklı Kurumsal Numaradan Arayıp İşte İnternet Tarife Süreniz Doldu Zamlanmadan Yararlanmak İçin 1'e Bas Diyor Basıyom Müşteri Temsilcisi Çıkıyor Diyorum Ki Kardeşim Ben Türksat Kullanıyorum Memnunum Beni Aramayın Geçmicem Diyorum Adamlar Başka Numaradan Arıyor İleti Yönetim Sisteminde Bakıyorum Yoklar Bir Daha Ararlarsa Artık Numara Mı Nereden Buldunuz Dicem Bir Daha Beni Arayıp Rahatsız Ederseniz Sizi Dava Edecem Dicem Yeter Yaw Bide Paketiniz Sonlandı Diyor Lan Ben Zaten Türk Telekom Kullanmıyom Ki Nasıl Sonlansın Çakallara Bak Sizide Böyle Arıyorlar Mı Çözümü Nedir ?
arayınca pcden bunu aç dinlet ytd kapını birileri çalabilir !

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
E devletten yapılıyor diye biliyordum
Eskiden market mesajları geliyordu e devletten engelledim sorunum çözüldü

YazılımKafa

80+ Silver
Onların çoğu dolandırıcı. Sürekli sözleşmeniz bitiyor diyorlar ama yalan. Yani tt ile çok alakası yok genelde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,945
Üyeler
164,222
Son üye
Bilalardic
Top Bottom