Arama sonuçları: *

1. Sakurajima Mai

Kamera sistemi için en uygun internet

İmalathanemize kamera sistemi kuracağız bilirsiniz kamera için pek hızlı internete ihtiyaç yoktur en ucuzundan wifi önerebilir misiniz. Ben biraz baktım da hep pahalı fiyatlara vardı belki de nereye bakacağımı bilmiyorum...
  2. Sakurajima Mai

Yardım Bimcellden böyle bir mesaj geldi ama...

Sizce bu teknosacelli kullanayım mı? Değerli forum kullanıcıları, yanıtlarınızı bekliyorum:)
  3. Sakurajima Mai

Evet bayaa uygun da peki bimcellden teknosacell nasıl oluyor ben anlamadım 1683959734 Fatura dönemi 1 ay anlamına mı geliyor
  4. Sakurajima Mai

Teknosacell fln diyor 20gb yaz şuna gönder aylık 70TLye kullan diyor sizce yapmalı mıyım?
  5. Sakurajima Mai

Wifi hızı nasıl öğrenilir

Vodafone sitesine amcamın hesabını girmem yeterli mi yanj
  6. Sakurajima Mai

Wifi hızı nasıl öğrenilir

Babannemin evindeki wifi amcamın uzerineymis amcam da wifi hızı fln o tarz şeylerden anlamıyor evde şuan wifi yok faturası ondenmemis internetten wifinin fiyatına ve hızına nasıl bakabilirim amcamın tcsi şuan elimde internetten bakilabiliyorsa bakayım bakilmiyorsa müşteri hizmetleri yardımcı...
  7. Sakurajima Mai

100mbps en ucuz internet

Gıbır net kullanıp memnun kalan var mı bu forumda? Adam akıllı yardımcı oluyorlar mı? 1666543074 VDSL altyapınızın desteklediği maksimum hız: 100 Mbps Aynen böyle yazıyor fiberle ilgili hiçbir şey yazmıyor.
  8. Sakurajima Mai

100mbps en ucuz internet

Evim 100mbps destekliyor fiber var mı bilmiyorum gibir nete pek güvenemiyorum açıkçası.
  9. Sakurajima Mai

100mbps en ucuz internet

100mbps en ucuz interneti sunan güvenilir bir firma önerirseniz sevinirim veya direk link koyun ben bakayım.
  10. Sakurajima Mai

Yardım Digitürk İnternete geçilir mi ?

Kardeşim aylık 100tl öder yüksek hızlı internet kullanırsın 60 tl ile exxen veya beinconnect gibi yerlerden üyelik alırsın daha iyi. 1659595049 10 TL farkla yüksek hızlı internet.🤦
  11. Sakurajima Mai

Yardım Digitürk İnternete geçilir mi ?

Digitürk alınmaz kardeşim.
  12. Sakurajima Mai

ÇÖZÜLDÜ Paketimi Yükselttim Değerler Artmadı

E türktelekom ile bimcell aynı :/
  13. Sakurajima Mai

O neymiş ya turkcell gibi bir şey mi kullanıyorsun? Bimcell'de 60tlye 9gb var.
  14. Sakurajima Mai

:( 34tlye 8gb 750dk paket kullanıyordum şimdi paket yenilenmiyor:(:( Paketi mi kaldırdılar acaba🤔 1659415924 Bu dediğim telefon için olan paket. Şimdi 9gblik paket 60tl ben 8gb 34e kullanıyordum 3 gün önce paket yok oldu.>:(
  15. Sakurajima Mai

Yardım İnternet hakkında yardım eder misiniz ?

Turknet zaten turktelekomun altyapısını kullanmıyor mu? Alacağınız değer yine aynı olacaktır. Bir yerlerde okumuştum desteklenen internetten daha düşük dowland ve upload aliniyormuş onu da müşteri hizmetlerini arayarak çözüyorumuşsun (turknet'te)
  16. Sakurajima Mai

Yardım İnternet hakkında yardım eder misiniz ?

Millenicom 100mbps interneti 124tlye sağlıyor bence millenicom'a geçilir.
  17. Sakurajima Mai

Türknet modem ücreti doğru mu

Bilemiyorum bu fiyat artışlarından sonra 1000mbps destekleyen vdsl modemler 1200tl oldu deyin yine normal karşılarım. :/
  18. Sakurajima Mai

Türknet modem ücreti doğru mu

Aslında modem fiyatı normal gibi.
Top Bottom