Neler Yeni

Öneri Türknetten farklı bir sağlayıcıya geçicem öneri yapar mısınız?

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Soru açıklamada türk net malum 180 tl yaptı bende 100mgbt kullanıyorum farklı bir operatörü tercih etmem daha mantıklı gibi millenicom veya gıbırnet gibi sizinde öneriniz varmıdır

doqixd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Doğukan Mercan
gıbırnet bro millenicom aynısının laciverti arkadaşım kullandı hiç memnun kalmadı. gıbırnet kesinlikle şuanda iyi. Ayrıca canlıdestek konusunda şu anda en başarılı firma. ayrıca türknette bu kadar cayma olduktan sonra fiyatları mecbur düşürecekler gibi duruyor fazla üye kaybettiler.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben gıbırneti kesinlikle önermiyorum. 3 kişi beraber geçtik yaklaşık 3 ay oluyor. Bu ay sonu eski kullandığımız firmalara dönüş yapacağız. Hepimizi de geçtiğimize pişman etti sorunları.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Millenicom öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Jack Rose
İlgilendiği Kategoriler
Bilişim sistemleri, Siber Güvenlik, Network, Oyun, Bilgisayar, sunucular
Internet kutusu var dostum geçmek istersen.

KrofeSSional

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Kerem Taşdemir
Netspeed daha uygun fiyatlı istersen gibirnet
virgül önemli :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

gıbırnet bro millenicom aynısının laciverti arkadaşım kullandı hiç memnun kalmadı. gıbırnet kesinlikle şuanda iyi. Ayrıca canlıdestek konusunda şu anda en başarılı firma. ayrıca türknette bu kadar cayma olduktan sonra fiyatları mecbur düşürecekler gibi duruyor fazla üye kaybettiler.
Ne gibi sorun yaşadınız?

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Ben gıbırneti kesinlikle önermiyorum. 3 kişi beraber geçtik yaklaşık 3 ay oluyor. Bu ay sonu eski kullandığımız firmalara dönüş yapacağız. Hepimizi de geçtiğimize pişman etti sorunları.
Yardımcı olmak isterim, yaşadığınız sorun nedir hocam?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yardımcı olmak isterim, yaşadığınız sorun nedir hocam?
Uğraşmayı bıraktım artık sağolun başka sağlayıcıya geçeceğim bu hafta. Sürekli %1 olmak üzere ara ara %20lere çıkan paket kayıpları, günlük sabit hız düşmeleri genelde akşam saatleri. Ve kopmalar. Bu saydıklarım sürekli gıbırın sunucularından kaynaklı oluyor.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Uğraşmayı bıraktım artık sağolun başka sağlayıcıya geçeceğim bu hafta. Sürekli %1 olmak üzere ara ara %20lere çıkan paket kayıpları, günlük sabit hız düşmeleri genelde akşam saatleri. Ve kopmalar. Bu saydıklarım sürekli gıbırın sunucularından kaynaklı oluyor.
Bahsi geçen konu GIBIRNet'in sunucularından kaynaklı olsa bütün aboneleri etkilerdi hocam.
Kararınız kati ise bir şey diyemem ancak çözüm fırsatı tanımak isterseniz sorunu araştırmak isterim 🙂

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bahsi geçen konu GIBIRNet'in sunucularından kaynaklı olsa bütün aboneleri etkilerdi hocam.
Kararınız kati ise bir şey diyemem ancak çözüm fırsatı tanımak isterseniz sorunu araştırmak isterim 🙂
3 arkadaş aynı anda geçtik gıbırnete. Hepimiz de farklı şehir merkezlerindeyiz. Ve sorunlar hepimizde aynı anda oluyor. Altyapı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sunucu kaynaklı olduğunu müşteri hizmetleri de doğruladı. Şu ana kadar kullandığım hiçbir firmada bu sorunları yaşamamıştım. Müşteri temsilcileri modemi resetlemekten başka bir çözüm üretemediği için kararımız kesin sağolun.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
3 arkadaş aynı anda geçtik gıbırnete. Hepimiz de farklı şehir merkezlerindeyiz. Ve sorunlar hepimizde aynı anda oluyor. Altyapı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sunucu kaynaklı olduğunu müşteri hizmetleri de doğruladı. Şu ana kadar kullandığım hiçbir firmada bu sorunları yaşamamıştım. Müşteri temsilcileri modemi resetlemekten başka bir çözüm üretemediği için kararımız kesin sağolun.
Son 2 aydır hiçbir problemle karşılaşmadık o yüzden biraz üsteledim, tercih sizin umarım sorununuz çözülür 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,813
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom