virgül önemliNetspeed daha uygun fiyatlı istersen gibirnet
Ne gibi sorun yaşadınız?gıbırnet bro millenicom aynısının laciverti arkadaşım kullandı hiç memnun kalmadı. gıbırnet kesinlikle şuanda iyi. Ayrıca canlıdestek konusunda şu anda en başarılı firma. ayrıca türknette bu kadar cayma olduktan sonra fiyatları mecbur düşürecekler gibi duruyor fazla üye kaybettiler.
Yardımcı olmak isterim, yaşadığınız sorun nedir hocam?Ben gıbırneti kesinlikle önermiyorum. 3 kişi beraber geçtik yaklaşık 3 ay oluyor. Bu ay sonu eski kullandığımız firmalara dönüş yapacağız. Hepimizi de geçtiğimize pişman etti sorunları.
Uğraşmayı bıraktım artık sağolun başka sağlayıcıya geçeceğim bu hafta. Sürekli %1 olmak üzere ara ara %20lere çıkan paket kayıpları, günlük sabit hız düşmeleri genelde akşam saatleri. Ve kopmalar. Bu saydıklarım sürekli gıbırın sunucularından kaynaklı oluyor.Yardımcı olmak isterim, yaşadığınız sorun nedir hocam?
Bahsi geçen konu GIBIRNet'in sunucularından kaynaklı olsa bütün aboneleri etkilerdi hocam.Uğraşmayı bıraktım artık sağolun başka sağlayıcıya geçeceğim bu hafta. Sürekli %1 olmak üzere ara ara %20lere çıkan paket kayıpları, günlük sabit hız düşmeleri genelde akşam saatleri. Ve kopmalar. Bu saydıklarım sürekli gıbırın sunucularından kaynaklı oluyor.
3 arkadaş aynı anda geçtik gıbırnete. Hepimiz de farklı şehir merkezlerindeyiz. Ve sorunlar hepimizde aynı anda oluyor. Altyapı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sunucu kaynaklı olduğunu müşteri hizmetleri de doğruladı. Şu ana kadar kullandığım hiçbir firmada bu sorunları yaşamamıştım. Müşteri temsilcileri modemi resetlemekten başka bir çözüm üretemediği için kararımız kesin sağolun.Bahsi geçen konu GIBIRNet'in sunucularından kaynaklı olsa bütün aboneleri etkilerdi hocam.
Kararınız kati ise bir şey diyemem ancak çözüm fırsatı tanımak isterseniz sorunu araştırmak isterim
Son 2 aydır hiçbir problemle karşılaşmadık o yüzden biraz üsteledim, tercih sizin umarım sorununuz çözülür3 arkadaş aynı anda geçtik gıbırnete. Hepimiz de farklı şehir merkezlerindeyiz. Ve sorunlar hepimizde aynı anda oluyor. Altyapı kaynaklı olduğunu düşünmüyorum sunucu kaynaklı olduğunu müşteri hizmetleri de doğruladı. Şu ana kadar kullandığım hiçbir firmada bu sorunları yaşamamıştım. Müşteri temsilcileri modemi resetlemekten başka bir çözüm üretemediği için kararımız kesin sağolun.