Arama sonuçları: *

1. Salu

Yardım Turkcell Superbox hakkında

Tamam gidecem bakalım teşekkürler ama vermezler diye tahmin ediyorum
  2. Salu

Telefonum turkcell hat 4.5 g gayet iyi çekiyor direkt başvuru almıyorlar 1725207249
  3. Salu

Arkadaşlar altyapı yok diye superbox almak istiyorum fakat superboxta altyapı sorgulatınca da altyapı yok diyor Superbox altyyapıya ihtiyaç duyuyormu ki ?
  4. Salu

türknet neden 1000 alamıyorum

Altyapıyı nasıl aldırdın yeni bina da ben de aldırmak istiyorum altyapıyı
  5. Salu

Yardım Adresimde altyapı yok ne yapabilirim ?

Sahilnet.com güvenilir mi ? hiper net diye de bir firma var 1725030959 Sahilnet.com güvenilir mi ? hiper net diye de bir firma var 1725030968 Sahilnet.com güvenilir mi ? hiper net diye de bir firma var
  6. Salu

Sorayım teşekkürler
  7. Salu

2 sene diyorlar ama bina bitişik binanın alt yapı sistemi de kurulu sadece alt yapı yok diye görünüyor
  8. Salu

Firma var mı ? Hangisine başvurabilirim
  9. Salu

Turknet müşterisiyim suanda onlar da turk telekoma yönlendirdi ama sonuç yok 1724967099 Eskişehir
  10. Salu

Cimere başvurmuştum bu şekilde şuan BTK ya sevk etmişler acaba dönüş yaparlar mı ?
  11. Salu

Kendi internetim 25 GB bana 40 ta yetmez sağol dostum
  12. Salu

Aradım turkcelli de turk telekomu da turksatı da hepsi turk telekom müdürlüğüne gidin dedi gidip talepte buldum hatta paket bile aldım cimere yazdım ama 2 seneden önce gelmez dedi Türk Telekomda çalışan biri
  13. Salu

Pc ile işim yok tv de yok evimde sadece telefondan video falan izliyorum ve internet yetmiyor çözümü ne olabilir altyapıyla ilgili neler yapabilirim ? Yan binalarda var binalar bitişik sokakta da var ama benim apartmanda altyapı yok 1724966458 Kiracıyım kiralar çok yüksek internet için evden...
  14. Salu

Turkcell kullanıyorum sınırsız tarife var mıdır acaba ?
  15. Salu

Telefonumdaki internette sıkıntı yok gayet iyi
  16. Salu

Bina yeni olduğu için altyapı yok superbox bile karşılamıyor.Yan binalarda ve sokakta fiber var. TT ye başvurdum 2 seneye gelmez dediler. Sadece telefondan kullanabileceğim internet lazım tv ve pc im yok ne yapabilirim ?
  17. Salu

Turknet zamlanıyor !

Müthiş kampanya (!) 😀
  18. Salu

Turknet zamlanıyor !

Aynen öyle insanlar turknette 50 mpbs ye 500 mü verecek şimdi akıl alır gibi değil
  19. Salu

Turknet zamlanıyor !

Ben bu kadar sürekli zam yapan başka internet sağlayıcısı görmedim.Sürekli üzerine 100 er 100 er koya koya gidiyor yakında 1000 TL olur
  20. Salu

Turknet zamlanıyor !

15 Temmuzdan itibaren 499.90 TL oluyor sizce bu fiyatını hakkediyor mu ?
Top Bottom