Salu 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1,746 Dahası Reaksiyon skoru 839 İsim Furkan SARIGÖL 1 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar altyapı yok diye superbox almak istiyorum fakat superboxta altyapı sorgulatınca da altyapı yok diyor Superbox altyyapıya ihtiyaç duyuyormu ki ?
Arkadaşlar altyapı yok diye superbox almak istiyorum fakat superboxta altyapı sorgulatınca da altyapı yok diyor Superbox altyyapıya ihtiyaç duyuyormu ki ?
R rrecko 80+ Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 110 Dahası Reaksiyon skoru 23 İsim Recep MARAŞ 1 Eylül 2024 #2 sinyal kalitesi iyi değildir, çekim gücü az olacağı için bağlamıyorlar.
Salu 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1,746 Dahası Reaksiyon skoru 839 İsim Furkan SARIGÖL 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 rrecko yazmış: sinyal kalitesi iyi değildir, çekim gücü az olacağı için bağlamıyorlar. Devamı için tıklayın... Telefonum turkcell hat 4.5 g gayet iyi çekiyor direkt başvuru almıyorlar Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Eylül 2024
rrecko yazmış: sinyal kalitesi iyi değildir, çekim gücü az olacağı için bağlamıyorlar. Devamı için tıklayın... Telefonum turkcell hat 4.5 g gayet iyi çekiyor direkt başvuru almıyorlar Mesaj otomatik birleştirildi: 1 Eylül 2024
E ekremoguz 80+ Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 9 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Ekrem Oğuz 1 Eylül 2024 #4 Salu yazmış: Telefonum turkcell hat 4.5 g gayet iyi çekiyor direkt başvuru almıyorlar Devamı için tıklayın... bir turkcell e git o şekilde al orada ayarlıyorlar.
Salu yazmış: Telefonum turkcell hat 4.5 g gayet iyi çekiyor direkt başvuru almıyorlar Devamı için tıklayın... bir turkcell e git o şekilde al orada ayarlıyorlar.
Salu 80+ Bronze Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1,746 Dahası Reaksiyon skoru 839 İsim Furkan SARIGÖL 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ekremoguz yazmış: bir turkcell e git o şekilde al orada ayarlıyorlar. Devamı için tıklayın... Tamam gidecem bakalım teşekkürler ama vermezler diye tahmin ediyorum
ekremoguz yazmış: bir turkcell e git o şekilde al orada ayarlıyorlar. Devamı için tıklayın... Tamam gidecem bakalım teşekkürler ama vermezler diye tahmin ediyorum