Arama sonuçları: *

1. SeastoreKing

Altyapıma TTNET Harici Sağlayıcı Bağlatılır Mı ?

tabii ki bağlatılır. bazı iss leryanıltıcı konuşmalar yapabiliyor benim de babamı 24 den fazla hız alamazsın diye kandırmışlar. garibim inanmış bende dedim onlar adsl için demiştir diye. vdsl e geçirdim şuan interneti 58 mbps hız alıyoruz 7.5 upload türknet e geçtik biz de önceden vodafone ile...
  2. SeastoreKing

Adsl den vdsl e geçiş

şuanda boş port olmadığı için yeni port açmaları imkansız direk geçiş yaptık. benim anladığım vdsl modem takıp direk kullanmaya başlayabilirim değil mi? otomatik adls den vdsl e geçicek.
  3. SeastoreKing

Adsl den vdsl e geçiş

Merhabalar şuan hali hazırda vodafone adsl kullanıyoruz. Bugün türknet e geçiş için başvuruda bulunduk ama vdsl e nasıl geçiçez bilmiyorum. Aynı port üzerinden direk kullanabilecek miyiz? Vdsl modemi alıcam sadece.
  4. SeastoreKing

KYK YURDUNDA İNTERNET

birde redbox a var o nasıl?
  5. SeastoreKing

Türk Telekomu nereye şikayet edebilirim ?

sözleşmeyi oku sözleşmeye aykırı bir şey yapmadıkları sürece ceza almazlar. ayda sen paranı geri alamazsın. şöyle bir bak türktelekom haber vermeksizin paketlerde değişiklik vs. yapabilir gibisinden.
  6. SeastoreKing

Altyapı yüzünden Başka İSS ye Geçemiyorum

şu komşular da karamelek gibi internetimize çöktü bedava kullanıyorlar. onlar port brkliyorlar. babam kızdığı için şifreyide değiştiremiyorum ekstrada öyle sıkıntıya giriyorum. iss de değiştiremiyorum kendi portumuzu vermek istemediğim için.
  7. SeastoreKing

denemedik mi sanıyorsun. 1615325831 hayır ettirmedim. ettirirsem boş port bulamayız. biz iptal ettirirsek bizim portu komşular alıcak ve bu sefer biz port beklemek zorunda kalacağız.
  8. SeastoreKing

Sorguladığınız haneye ait altyapı bilgisi bulunamadı. Bu şekilde diyor. herzamanki gibi. bir değişiklik yok.
  9. SeastoreKing

Merhabalar sorunum budur. önceden altyapı sorgulattığımızda tükrnetten vs. 75 mbs hız desteklediğini belirtiyordu ama tahhaütümüz bitti ve yeni iss ye geçmek istediğimizde birden altyapınız uygun değil dediler. ama önceden 75 mbs gösteriyordu. şimdi ise hiçbirşey göstermiyor. Vodafone da tıkılıp...
  10. SeastoreKing

Öneri Hangi İSS yi seçmeliyim.

arkadaşlarım da bana türknet önermişti. sanırım geçicez. vodafone u iptal edip türknet e geçerken çok internetsiz kalır mıyım? malum dersler var. eski internetini kapattırıp türknet e geçenlerden bilgi almak istiyorum.
  11. SeastoreKing

Abdullah Abinin türknet bağlanma süreci videosunu izledim. bağlattıktan sonra çok güzel bir deneyim yaşamış. fakat bağlanma süreci meşaakatli diyor.
  12. SeastoreKing

Sorunlarını ve İyi yanlarını yazarsanız sevinirim. Şuan vodafone ADSL kullanıyorum. İnternet hzımdan hiç memnun değilim. Aklımda Türknet var. altyapmız 75 mbps destekliyor. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum. Kullandığınız tarifeleride söylerseniz sevinirim. Normalde oyun oynamıyorken...
Top Bottom