Neler Yeni

Adsl den vdsl e geçiş

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
Merhabalar şuan hali hazırda vodafone adsl kullanıyoruz. Bugün türknet e geçiş için başvuruda bulunduk ama vdsl e nasıl geçiçez bilmiyorum. Aynı port üzerinden direk kullanabilecek miyiz? Vdsl modemi alıcam sadece.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Modem adsl ise evet yeni modem alman lazım geçiş işleminde mevcut port üzerinden devre değişikliği şeklinde gerçekleşiyor bazı durumlarda ise yeni port açmak gerekiyor ama her iki durumda da endişen olmasın bağlantı sağlanır

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem adsl ise evet yeni modem alman lazım geçiş işleminde mevcut port üzerinden devre değişikliği şeklinde gerçekleşiyor bazı durumlarda ise yeni port açmak gerekiyor ama her iki durumda da endişen olmasın bağlantı sağlanır
şuanda boş port olmadığı için yeni port açmaları imkansız direk geçiş yaptık. benim anladığım vdsl modem takıp direk kullanmaya başlayabilirim değil mi? otomatik adls den vdsl e geçicek.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
şuanda boş port olmadığı için yeni port açmaları imkansız direk geçiş yaptık. benim anladığım vdsl modem takıp direk kullanmaya başlayabilirim değil mi? otomatik adls den vdsl e geçicek.
Evet modem kurulum gerekir sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,615
Üyeler
163,856
Son üye
Rsiarel
Top Bottom