Yardım İnternet baglantisi hakkinda

Reaksiyon skoru
77
Merhabalar, Vodafone net kullanıyorum, Adsl den vdsl e geçiş için başvurdum geldiler modemi değiştirip gittiler. Modemde VDSL ve internet ışığı yanmıyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda da saha sinyal ekipleri ilgilenecek dedi. Bunun için adresime mi gelecekler, yoksa internet kutusundan vs. bir işlem mi yapilacak acaba? Teşekkürler.

Kankam şöyle modemi değiştiler hızın artacağı için eski modem desteklemiyordur ışıkta yanmıyordur port'u değişmediklerinden merkezden onlar halledecek daha sana gelmezler yeni modeme id şifre girdiler mi yani kurulumunu yaptılar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben de vodafone net kullanıyorum gecelerş 00:00 da internet kesintisi yaşıyormusun 2 dakikalığına. 1 yıldır yaşıyorumda :) Arayınca onlar da hiç bir halt bilmiyorlar.

Kankam şöyle modemi değiştiler hızın artacağı için eski modem desteklemiyordur ışıkta yanmıyordur port'u değişmediklerinden merkezden onlar halledecek daha sana gelmezler yeni modeme id şifre girdiler mi yani kurulumunu yaptılar mı

Bu arada ben de vodafone net kullanıyorum gecelerş 00:00 da internet kesintisi yaşıyormusun 2 dakikalığına. 1 yıldır yaşıyorumda :) Arayınca onlar da hiç bir halt bilmiyorlar.
Müşteri hizmetleri ile konuştum modem arayuzden işlem falan yaptık ama olmadı. Adam da bu Türk telekomun ilgilenecegi bir iş dedi, arıza kaydini açtım bekliyorum 2 gundur

Sinyal yok. Hattın aktif olmamış olabilir. Belki de boş vdsl port yoktur.
Hocam port var diye biliyorum olmasa modemi değişmezlerdi

Çok muş; ben de birkaç saat zannettim. Normal değil.
Güldürennet'ten altyapı sorgu fotosunu atar mısın?

Müşteri hizmetleri ile konuştum modem arayuzden işlem falan yaptık ama olmadı. Adam da bu Türk telekomun ilgilenecegi bir iş dedi, arıza kaydini açtım bekliyorum 2 gundur

Hocam port var diye biliyorum olmasa modemi değişmezlerdi
yeni modeme id sifre giriyorlar sadece modemin işi tamam oluyor gerisi telekomun binasında portu değişmelerine kalıyor

Ekler

• Screenshot_2023-12-05-13-25-36-206_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-12-05-13-25-36-206_com.android.chrome-edit.jpg
    156 KB · Hit: 58
Port var; iss kaynaklı bir durum. Destek kaydına devam edin, darlayın.
Bina içi ankastre kutusuna bakar mısın kablon takılı mı?

Benim adsl den vdsl e geçiş hemen olmuştu. Tuhaf ,entersan, ilginç.
Darla hocam sen darla; işlemleri hızlandırsınlar.
😇

Geri