Arama sonuçları: *

1. SemihÖzdoğdu

Türk Telekom Faturam Her Gün Artıyor

Dostlar merhaba. Normal tarifem 280 Tl. Fatura kesim tarihim ayın 26'sı. Geçen ay yenilendikten 1 hafta sonra ek 30 Gb paketi aldım 250 Tl'ye. Son 1 haftadır faturam her gün 10-20 tl arası yükseliyor. 4 Tane Müşteri temsilcisine bağlandım güvenlik soruları soruyorlar cevaplıyorum yanlış...
  2. SemihÖzdoğdu

Neden insanlar Netspeed'de sorun yaşıyor?

Aslında benim NetSpeed'le ilgili en büyük sorunum gece saatlerinde ping dalgalanması. Ama çok takmıyorum. Şimdi aklıma geliyor da sanırım arada sırada verdikleri modemin üstünde ki internet yazısı kırmızı oluyor ve internet 10 15 dakikalığına gelmiyor. Mh'ni aramadan da düzeliyor. Daha uzun...
  3. SemihÖzdoğdu

Neden insanlar Netspeed'de sorun yaşıyor?

Bende de bir sorun yok. Denk gelmedim son günlerde sorun yaşayana, çok aktif değilim ondandır belki. Ne gibi sorunlar var yaşayan arkadaşlar yazabilir mi ?
  4. SemihÖzdoğdu

Öneri ❤️‍🔥Vodafone Redli Müşteri 20 Plus Tarifesine Nasıl Geçilir❤️‍🔥

Hocam tarife çok iyiymiş. Ben 20 gb 1000 dakika 750 sms'e vergi dahil 145 ödüyorum. Umarım sorununuz düzelir.
  5. SemihÖzdoğdu

NetSpeed Nasıl, FPS Oyunlarında Üzer mi?

Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gayet memnunum. Valorantta pingim 15 30 arası. Cs de dikkat etmedim. Tek bende mi oluyor bilmiyorum ama geceleri 12 2 arası internette yavaşlama oluyor. 5 mbps bile alamıyorum. Onun haricinde gayet memnunum müşteri hizmetleri olsun diger konular olsun. ( Hat...
  6. SemihÖzdoğdu

Netspeed almak mantıklı mı?

Yaklaşık 9 ay oldu kullanıyorum ve memnunum. Müşteri hizmetleri çok ilgili. Benim altyapımda mı sıkıntı var bilmiyorum gece 12 - 02 arası ping dalgalanması oluyor. Onun haricinde öneririm.
  7. SemihÖzdoğdu

iss fiyat farklılıkları

Taahhütsüz firmaların genel olarak kötü yanı, her Türk Telekom zam yaptığında zam yapmaları. Yani buna kötü yan denilmez zaten olayı bu aslında. Tavsiyem TT'e geçip 2 yıl taahhüt yaptırmanız. Hizmet olarak seçeceğiniz iss çok önemli. Comnet çok önermem açıkcası. Onun yerine...
  8. SemihÖzdoğdu

Yardım FTTH Altyapı için sağlayıcı önerisi

Ben henüz maç saatlerinde ve vpn'de bir kısıtlama göremedim. Ancak gece 12 ile 2 arasında ping gereksiz şekilde dalgalanıyor. Normalde 25 30 ping aldığım oyunda bir bakıyorum 100 150 bazen anlık olarak 300'lere kadar çıktığı oluyor.
  9. SemihÖzdoğdu

Yardım FTTH Altyapı için sağlayıcı önerisi

9 Aydır Netspeed kullanıyorum memnunum. Fiyat olarak çok ucuz değil ancak, gerek m.h, gerek teknik destek olarak değer. Millenicom ve turknet'de bakabilirsiniz. Tavsiyem gıbırnete çok yaklaşmamanız.
  10. SemihÖzdoğdu

Netspeed vs Mileni ?

8 Aydır NetSpeed kullanıyorum memnunum. Millenicom'da iyidir.
  11. SemihÖzdoğdu

Comnet İSS Gerçekleri

Bu firmaya ilk başvuru yapacakken müşteri hizmetlerini aradım ve adresimin sistemde gözükmediğini söyledim ve bana söylenilen tek cevap bizim yapabileceğimiz bir şey yok diyip konuşmayı sonlandırmak oldu 😀. Bir müşteriyi kaybetmek bu kadar kolay olmamalı diye düşünmüştüm. Gün geçtikçe...
  12. SemihÖzdoğdu

Öneri Türk telekom hangi tarife geçeyim

Sanırım tüm firmalar zam yapmaya doğru yelken açtı. Tavsiyem 2 yıl taahhüt yapın kafanız rahat olsun. En ucuz firma ortalama 170 olur diye düşünüyorum.
  13. SemihÖzdoğdu

MİLLENİCOM ZAM 229 TL !!!

Hocam nasıl oluyor o ? Taahhütsüz bir firma değil mi millenicom ? Mesela NetSpeed'de böyle bir olay var mı.
  14. SemihÖzdoğdu

MİLLENİCOM ZAM 229 TL !!!

NetSpeed'e gelmez umarım. Millenicom abartmış fiyatı.
  15. SemihÖzdoğdu

Comnet vs Gıbırnet vs Netspeed (ISS)

Netspeed kullanıyorum yaklaşık 7 ay oldu sanırım. Çok memnunum ancak fiyatlar diğer iss'lere göre 20 -40 lira arası pahalı. Ancak verdikleri hizmet gerçekten çok kaliteli. Öneririm. İkisi arasında ise comnet derim.
  16. SemihÖzdoğdu

NetSpeed' e Zam Geldi! 35Mbps 149₺/100Mbps 159₺ Oldu!

Türk telekom çıkmadan önce 124 liraya 100 mbps paket sundu 2 yıl taahhütlü. Son 2 zamdan önce. Keşke diyebiliyorum sadece. 12 yıldır TT kullanıyorduk.
  17. SemihÖzdoğdu

Ahahahahhaha. Dostum fiyat seni üzmeyecekse bekleme yolla gitsin.
  18. SemihÖzdoğdu

Taahhüt seçeneği koymuyorsan, böyle kurumsal bir firmaysan söylemek zorundasın diye düşünüyorum. Ya da yılda 1 kere zam yapılacak sadece diye yalan söylemeyeceksin. Zam hakkında bilgi veremiyoruz diyip geçeceksin. Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum.
  19. SemihÖzdoğdu

Sözlü lafa inanılmaz gibi bir kural mı var taahhütsüz firmalarda ? Zam yapacaklarsa açık açık dile getiricekler, TT zam yaparsa, dolar, euro kuru artarsa fiyatlarda değişiklik olucak diye.
Top Bottom