Şikayetvar dolmuş şu şekilde :Bende de bir sorun yok. Denk gelmedim son günlerde sorun yaşayana, çok aktif değilim ondandır belki. Ne gibi sorunlar var yaşayan arkadaşlar yazabilir mi ?
Neye geçtin sonraİnternetimi kesip günlerce çözememeleri sonucu abonelik iptali talebimi verdiğim an interneti dakikalar içinde geri açmıştı bu firma. O günden beri kendilerine şans vermedim vermem de.
Bu sefer kullanıcılarının bir kısmında daha aynı şeyi denemiş olabilirler hiç şaşırmam. Ucuz ama garip bir firma, paket kaybı da göklerde genelde.
Superonlineden pahalı diye Netspeede geçmiştim. O olaydan sonra önce Türknete geçtim ama onda da birkaç sorun vardı. En son paşa paşa parasını verip Superonlineye dönmüştümNeye geçtin sonra
3 haftadır internet sık sık kopuyor. kullanılamaycak kadar yavaş ve ping de çok yüksekNetspeed'e bir şey mi oldu, insanlar sorun yaşadığını vs. söylüyor?
Allah nazardan korusun, bende bir sorun yok. Acaba nasıl bir olay söz konusu? Ne olabilir yani sorun?
Türknet daha mantıklı değilmiydi turkcell tüknetten de pahalıydıSuperonlineden pahalı diye Netspeede geçmiştim. O olaydan sonra önce Türknete geçtim ama onda da birkaç sorun vardı. En son paşa paşa parasını verip Superonlineye dönmüştüm
Netspeed'de paket kaybı yok bende. Cloudflare test sonucuna göre %0.paket kaybı da göklerde genelde.
İlginç gerçekten... Netspeed kurumsallığı ile bilinen bir firma.İnternetimi kesip günlerce çözememeleri sonucu abonelik iptali talebimi verdiğim an interneti dakikalar içinde geri açmıştı bu firma. O günden beri kendilerine şans vermedim vermem de.
Ben kullanırken Türknet baya ucuzdu, Superonlineye geçtiğim ay zam yaptılar Türknetle neredeyse aynı fiyat gibi oldu o sayedeTürknet daha mantıklı değilmiydi turkcell tüknetten de pahalıydı
Dönen olayı hala anlamadım ben. İnternet gelince geri aradım madem oluyordu iptali mi beklediniz diye, müşteri hizmetleri İnternetiniz gelmedi ki dedi ciddi ciddi. Yok geldi dedim bir kontrol edelim dediler ve 6 saat sonra geri kestiler interneti. Bir gün sonra ise kesin olarak düzeldi. Ben yine de o ayın sonu iptal ettim tabi.İlginç gerçekten... Netspeed kurumsallığı ile bilinen bir firma.
sorunlar genelde bölgesel olur, istanbuldan yurtdışına tek hoptan sekenlerde genelde sorun az, diğer iller için ara iss ler işkenceNetspeed'e bir şey mi oldu, insanlar sorun yaşadığını vs. söylüyor?
Allah nazardan korusun, bende bir sorun yok. Acaba nasıl bir olay söz konusu? Ne olabilir yani sorun?