Arama sonuçları: *

1. ShiroGin

Turknet Hacklendi Veriler çalındı

daha bu hafta geçtim içerde yakın ya.
  2. ShiroGin

Türknet geçiş yöntemini nasıl yapmalıyım

nasıl yani. olayı özetleyeyim türknetle konuşmuştum gigafiber için geleceklerini kurulum işlemi bitince türk telekomu iptal etmem gerektiğini söylediler. siz bu başvuruyu mu iptal et diyorsunuz. benim merakım ont cihazı ile ilgili.
  3. ShiroGin

teşekkür ederim üstteki mesajlara da bakıp bilgin varsa aktarabilir misin.
  4. ShiroGin

merhaba dediğiniz gibi Türkneti arayıp geçiş işlemi başlattım teşekkür ederim. bende türk telekomun Archer c5v modemi (sanırım router) taahüt bitince veya iptalinde iadesini yapıyor muyum? bu konuda bir bilginiz var mıdır hocam. ayrıyetten türk telekoma ont iadesi yapmıyoruz değil mi? ont...
  5. ShiroGin

arkadaşıma söz verdiğim için onunkini kullanacağım maalesef.
  6. ShiroGin

Gigafiber diyor dediğiniz gibi 0 dan mı açmam gerekir Binanın girişinde hem Türknet hemde TT kutusu var.
  7. ShiroGin

Cumartesi günü arayıp soracağım fakat yine bilgi birikimim olsun istiyorum burada türknet kullanıcıları da var daha verimli olabilir diye düşündüm. hangi modem daha iyi? sanırım Türk Telekom modemi kendimizin yeni modem veriliyorsa almak daha mantıklı değil mi. 1740718711 internette böyle bir...
  8. ShiroGin

Merhabalar ben Türk Telekom kullanıyorum gigafiber altyapısı olduğu ve binada hem Türknet Hem Türk Telekom kutusu bulunduğu için Türknete geçmek istiyorum. Taahütüm 16 gün sonra bitiyor Türknete geçişi nasıl yapmalıyım bir kaç sorum olacaktı madde madde soracağım yardımcı olursanız minnettar...
  9. ShiroGin

Yardım Altyapı Başvurusu Nasıl Yapılır?

nerdeyse hepsi Türktelekom altyapısı kullanıyor.
Geri