Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Eve fiber geldi benim internetimi nasıl etkiler

Bizim de 75 Mbps idi, arayıp size yakın zamanda Fiber gelecek, 15 TL farkla 100 Mbps'e yükseltelim mi diye teklif sunmuşlardı, kabul ettik, fiber geldi ama kutu gelmedi daha, kutu da gelince 100 Mbps'den yararlanacağız, size de muhtemelen 100 Mbps teklif etmişlerdir.
  2. Shyankh

Yardım Türknet IPv6 Kullanılamıyor durumu

Modem arayüzünde açık dediği için onu da açık varsaydım ama haklısınız.
  3. Shyankh

Yardım Türknet IPv6 Kullanılamıyor durumu

Denetim masası ağ bağdaştırıcılarında ethernetini seçip özelliklerinden IPv6'ya tik atarak açabilirsin.
  4. Shyankh

İNTERNETİMİ KAPATMAK İSTİYORUM

Yeni geçeceğim internet sağlayıcısına bir sor bakalım, bazıları belli bir miktara kadar cayma bedelini ödüyorlar.
  5. Shyankh

Googledan bir şey indirince bütün interneti oraya yolluyor

Opera'da tarayıcı interneti hızını sınırlama vardı sanırım, Opera kullanabilirsin.
  6. Shyankh

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Hadi inşallah, bekliyoruz bakalım. Bu dediğiniz TürkNet için geçerli di mi, TürkTelekom'un herhangi bir planı var mı acaba, bilginiz var mı?
  7. Shyankh

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Hocam sen yetkili bir abiye benziyorsun, 15 Temmuz mahallesine ne zaman gelir? 😀 1719592273 Elektrik kablolarını falan her şeyi yerin altına aldılar kaç kere kazdılar kapadılar, yollar kaldırımlar mahvoldu ama yine fiber döşenmedi ya
  8. Shyankh

İnternet Sağlayıcılarına Sövmeden Nasıl Durabiliriz?

Altyapı yoksa yoktur, ADSL paket alın o zaman, daha ucuz bir paket bulun, yıllarca 4mbps internet kullandım, o da genelde 1mbps idi, kimse yokken en fazla 4mbps'e çıkıyordu, o şekilde idare ettik, 1 yıl bile olmadı daha 6 ay önce 75 mbps pakete geçtik, altyapı artık destekliyormuş, onu da zaten...
  9. Shyankh

NetGSM'e geçilir mi? (Mobil)

Teşekkürler.
  10. Shyankh

Benim burada da Vodafone çekmiyor, Türk Telekom'da kalmam veya Turkcell'e geçmem lazım ama fiyatlar epey uçmuş, uygun fiyatlı paket arayışındayım ben de.
  11. Shyankh

Bilgi için teşekkürler.
  12. Shyankh

Tam olarak bilinçsiz tüketici örneğisiniz.
  13. Shyankh

Onlara iletişim izni vermeniz gerekmiyor mu? e-devletten BTK'dan falan kontrol eder misiniz.
  14. Shyankh

Banka SMS'lerinden kastınız nedir? Biraz daha açabilir misiniz konuyu.
  15. Shyankh

Merhaba arkadaşlar, 20 gün sonra Türk Telekom faturalı paketim bitiyor, Türkiye'de hizmet verecek 4. mobil operatör çıkmış ve sitesinden gördüğüm kadarıyla Turkcell baz istasyonlarını kullanacakmış, fiyat da uygun geldi. Ne dersiniz geçilir mi? Başka önerebileceğiniz operatör ve tarife var mı?
  16. Shyankh

düşük hız sorunu mbps

Benim de aynı, paket 100 Mbps, kablolu 73 Mbps, Wifi 40-50 Mbps. (Modem: Keenetic Extra DSL, Router: Huawei AX3)
  17. Shyankh

Öneri Fiyat/Performans İSS Önerisi

Sitede bir kaç fiyata bakın, müşteri hizmetlerini arayıp durumunuzu anlatın, sitedekinden pahalı fiyat verirse sitedeki fiyatı söylersiniz ona göre uygun bi paket söyler
  18. Shyankh

Taahhütsüz olması Türkiye şartlarında avantaj, sürekli gelen zamlardan etkilenmezsin ben 2 yıllık taahhüt yaptırdım yeni Türk Telekomda 75 mbps ilk 12 ay 320 TL, sonraki 12 ay 360 TL, ki zaten yıl başında maaşlara zam geleceğinden çok fazla zam yiyecektir her şey ama ben yine sabit 320 tl...
  19. Shyankh

Turkcell'e geçmeyeceksen Türk Telekomu bırakmaya değmez bence ama yine de mahalledeki, sokaktaki arkadaşlarına sor, sizin mahallede hangi ISS daha iyi ona göre karar verebilirsin.
  20. Shyankh

Ev için internet servis sağlayıcı önerisi

Türk Telekomda kalmaya karar verdim, 75 mbps, ilk 12 ay 320 TL, son 12 ay 360 TL. Yardımlarınız ve düşünceleriniz için teşekkür ederim.
Top Bottom