Arama sonuçları: *

1. SorryImSoBussy

Comnet İSS Gerçekleri

Merak etme. O arkadaş her eline aldığı şeyi evrenin en iyi şeyi gibi pazarlamaya çalıştığı için yaşadığın durum gayet normal. At gözlüğü takmış genç bir arkadaşımız sadece. Yazık...
  2. SorryImSoBussy

Türknet Gigafiber %65'lik ZAM !

Sade vatandaş olarak bu fiyat artışı elbette fazlaymış gibi geliyor fakat, Giga olsun 300 e gelsin. Hiç önemli değil gerçekten. Şu Gigafiber iki sokak aşağıya 3 yıldır gelemiyor. Taşınıcam yav artık :))
  3. SorryImSoBussy

Kiralik modem veren iss onerisi

Onun yerine gidip kendi modemin alsan daha sağlıklı olur aslında. Birçok iss 5ghz destekli modem sağlamıyor. En azından benimki Millenicom yapmıyor. İstersen de ölü fiyatlara isserin verdiği modemleri rahatlıkla bulabilirsin.
  4. SorryImSoBussy

İnternet Kısıtlaması sonrası indirme hızım düştü

Matematik hesabına göre evet haklısın fakat trafik ve dalgalanma gibi engelleride dikkate alırsak gayet normal bir hız aslında. Konu sahibi yeni bir ip almayı deneyebilir. DNS ayarlarınızı da kontrol edin.
  5. SorryImSoBussy

4 mb/s için ortalama 40-45 mbps almalısın.
  6. SorryImSoBussy

30mbps 2.5mb/s gayet normal. Enteresan bir durum yok.
  7. SorryImSoBussy

1 - normalde ki hızın kaç? Paket hızını mbps cinsinden belirt. 2 - hangi platformdan indiriyorsun ve mb/s cinsinden belirt.
  8. SorryImSoBussy

Türknet yeni paket 170 TL den 140 TL ye düşüş(Canlı Dolandırılma)

Turknet ne zamandan beri TV paketi satar olmuş?
  9. SorryImSoBussy

Türknet fiber altyapısı

Yapıştır hemen. Durma. Kendi alt yapısı olduğu için %50 kayıp bile olsa en hızlı bağlantıların birini alıyor olursun. :)
  10. SorryImSoBussy

Yardım Görüşe Açığız İnternet Sağlayıcı Önerisi?

Taahhütsüz fiyatlar aldı başını gidiyor. Zırt pırt zam çıkıyor vallahi. Tt harici bir iss de taahhüt bilr daha mantıklı geliyor. Zîra ben 1 yılda %40 zam almışım.
  11. SorryImSoBussy

Yardım Paketi hızı alamamak sorunu

500mb mı 500 Mbps mi? 5mb olmasın?
  12. SorryImSoBussy

Yardım Paketi hızı alamamak sorunu

500mb değildir o 500Mbps dir. Tüm ortamın ve hattının 500mbps desteklediğini varsayarak konuşacağım. Modemin 500Mbps verebiliyor mu? Bilgisayarında 5Ghz var mı?
  13. SorryImSoBussy

GIBIRNET'e geçtim. Memnun muyum? Süreç nasıl oldu?

Yukarıda yanlış söyledim'den sonra mantık çerçevesinde olduğundan şüphe duyarak okumayı bıraktım. Umarım memnun kalır, sorunsuz bir internet deneyimi yaşarsın.
  14. SorryImSoBussy

Yardım Türk Telekom 'dan hangisine geçmeliyim ?

100 Mbps alırsın, 50 ye sabitletirsin. O zaman olur. Ama 100 alıp 100 hızını almaya çalışırsan 50 bilr alamama olasılığın yüksek. Bw aşımı olur çünkü.
  15. SorryImSoBussy

35Mbps alırsın işte. O da yaklaşık 3-4 mb/s ye geliyor.
  16. SorryImSoBussy

Çok kayıp yaşar. 35 almalı 50 yoksa.
  17. SorryImSoBussy

Yardım Turnket altyapı 1000Mbps destekliyo

Okmeydanı, Kağıthane ve Beyoğlu'nda belirli bölgelerde mevcut. Perpa ve çevresi yanlış bilmiyorsam ağırlıklı.
  18. SorryImSoBussy

[ BİLGİ ]Türknet 169₺ oldu H.O

Tam abone olması istenen müşteri tipi. Severler böyle kişileri firmalar :D Aman aman şaka bir yana, ne ödediğini takip et yahu :)
  19. SorryImSoBussy

Zam TT altyapısı kullananlara geldiği için 1Gbps e zam yok. 130 değil bu arada, 140 ödeyeceksin. 1658307269 Yakında ona da yapacaklar. Ben 149 ödüyorum.
  20. SorryImSoBussy

1Gbps bu zammın dışında 1 Mart ile 1 Mayıs arasında abonelik yapanlar bu zammın dışında. 10 aylık ücreti taksitli yada tek seferde ödeme yöntemiyle gelebilecek ek zamlardan da muaf oluyorsunuz. Dikkat edin bu yöntemde taahhüt yok arkadaşlar. Yine istediğin zaman iptal edebiliyorsun cayma...
Top Bottom