Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Superonline fiber geçilir mi ?

Bu FTTH, FTTB olup olmadığını baktığımız bir yer vardı sanki. Nasıl bakıyorduk?
  2. StrangerIX

1.1.1.1 WARP kullanmakta sorun olur mu?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/1-1-1-1-cloudflare-warp-ile-sadece-discorda-baglanmak-warp-split-tunneling-1.1048106/ @Phoenixxx 1735136183 Olabildiğince anlatmaya çalıştım. Takıldığın yer olursa yapılışında söyle.
  3. StrangerIX

Adım adım ayarlamaya çalışacağım. Yaptığımda atarım.
  4. StrangerIX

Ben şu videoyu takip ederek sadece Discord'a ve diğer giremediğim sitelere yönlendirdim Warp'ı. Çok daha rahatladım. 1734850401 Millete yardımcı olmak için post mu hazırlasam bu konuda bilemedim kolay da aslında adımları.
  5. StrangerIX

Superonline'da şu işlemi yapsam ne olur?

1000 yapacaktım fakat odama kablo çektiremediğimden şu anlık 500 yaptım. Bana yeter şimdilik. Salonda benim ana modem ona da 1000 çok fazla olurdu. Verdikleri Airpods'u da zamanında satmıştım kullanmadığımdan onun da fiyatını düşünce 500-50 450TL'ye gelmiş oldu.
  6. StrangerIX

Yaptım şimdi onaylandı. Sağolun hocam tekrardan cevap arayıp bulamamıştım.
  7. StrangerIX

Çok sağolun hocam bilgi için. Ben de son 1 senesi yükseltecektim aklıma takıldı çünkü arayınca yeni fiyatları söylüyorlar 970tl falan diyince vazgeçmiştim.
  8. StrangerIX

İnterneti yükseltmeyi düşünüyordum da uygulama üzerinden eski sözleşme fiyatlarına rastladım. Sizce tıklasam aktif sözleşme var iken 500 veya 1000 yapsam reddederler mi yoksa sistem otomatik beni o sözleşmeye geçirir mi? Hiç uygulama üzerinden yükseltme yapan oldu mu aktif sözleşmede?
  9. StrangerIX

Altyapı getirtemiyorum nasıl olacak bizim iş

Hocam kendi altyapısı için çok daha fazla müşteri istiyorlar benzer konumda sanırsam ama Türk Telekom falan nasılmış hiç sordunuz mu? Ben de bu konuyu merak ediyorum aslında.
  10. StrangerIX

bölünmüş tünelleme li vpn

Varsa güzel olur harbi. Discord özelinde olsun istiyorum ben de vpn ama çok bilgim yok bu konularda.
  11. StrangerIX

bölünmüş tünelleme li vpn

Var mıymış böyle bir şey?
  12. StrangerIX

TurkNet bu mesajı neden yollar?

Formaliteden ara ara yolluyorlar, merak etme.
  13. StrangerIX

Comnet fiber incelemesi

Geçen de böyle biri çıkmıştı ya onun yazımına benziyor da garip.
  14. StrangerIX

Yardım NetSpeed İSS Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

aynen hocam baya aktif telesekreteri sağolsun (!)
  15. StrangerIX

Öneri 🚨Turkcell 1000 mbps'ye kadar hız hediye!🚨

Peki hocam bir sorum daha olacak. Benim şimdi ana hat kablosu salonda. Zaten ondan dolayı m4 mesh wifi modemlerinden aldım 2 adet. İntetnette de okuduğuma göre maksimum 500 sunabiliyormuş. Benim şimdi bu önerdiğiniz modemlerden bir şekilde odama aktarmam gerek. Hala bu M4 modemleri...
  16. StrangerIX

Tp Link'ten hangi modeli önerirsiniz hocam? İleride gigabit nete de değişmeyi düşünüyorum. Şu anlık mesh sistem modem kullanıyorum.
  17. StrangerIX

Maksimum 500 gördüm la upload iyi 100 oldu ama 1000 download göremedim. Modemim de gigabit destekliyor aslında. Wifi 5 diye mi acaba? 5Ghz'de 867 destekler diyor TP Link. Kablolu da uzaktaki modemde 470 gördüm. Var mı bilgisi olan? Başka deneyen oldu mu?
  18. StrangerIX

Turkcell Superonline internet vermiyor

Baktım hocam da bu konuda herhangi bir destek yazmamışlar. Sanırsam sadece kendilerinde cayma bedeli ödeme yok. Bence Superonline'a sorun cayma bedeli ne kadardır oradan öğrenin.
  19. StrangerIX

3 ay kalmışsa çok çıkmaz. Bazı internet sağlayıcıları karşılar hatta onu da muhtemelen. Almak istediğiniz yere sorun. Bir de almadan önce bence bir arıza kaydı falan açın, bir lokal çalışan evinize gelip kontrol etsin. O da çözümleyemez ise o zaman kesinlikle değiştirin derim. O hızlar...
  20. StrangerIX

Taahhütlüyse cayma bedelinden çok kaçamazsın. Nedenini Superonline arayıp sormadın mı? Çözsünler hemen.
Top Bottom