Arama sonuçları: *

1. TRHasan

Opera mı Opera GX mi daha iyi?

Yaklaşık 10 tane tarayıcı deneyip brave denememek olur mu hiç? :) Deneyeli baya uzun zaman oldu diyebilirim farklı tarayıcıya geçmek isteseydim vivaldiye geçerdim zaten. Öneriniz için teşekkürler.
  2. TRHasan

Bir neden söyleyin lütfen.
  3. TRHasan

Baştan söylemek istiyorum; Farklı tarayıcı önerisinde bulunmayın yaklaşık 10 adet tarayıcıyı denedim ve her birinin kullanım süreleri 1 günden fazla olduğuna emin olabilirsiniz hatta bazıları yılları buldu. Herneyse konumuza dönelim . Opera mı Opera GX mi daha iyi?
  4. TRHasan

Donanım arşivi Forum İnternet Hızlarını Paylaşıyor (ANKET)

Bazı zekiler internet hızı düşük olup Türk Telekom kötü diyorlar Bence gayet iyi Benimki: 24 dowload Upload 6 Ping’i hatırlamıyorum
  5. TRHasan

Öneri OPERA MI GOOGLE Mİ ?

Microsoft Edge ama sistemin iyi ise Opera GX.
  6. TRHasan

Turkcell Superbox İle İbretlik Hız Testlerim

TÜRKzell süterbax
  7. TRHasan

Öneri Sizce hangisi tercih edilmeli ? [Anket]

Ben türk telekom kullanıyorum gerçekten memnunum Fiber kullanıyordum galiba Kuzenleriminki de türk telekom ama onlar 5dk da bir internet gidip geliyor. bazen hiç gelmiyor.
  8. TRHasan

Öneri Sizce hangisi tercih edilmeli ? [Anket]

Millenicom iyi diyorlardı ama be n kullanmadım.
  9. TRHasan

Reklamları Nasıl Engelliyorum?

UblockOrigin kullan tek başına bile olsa çok işe yarıyor Adblocker uzantısını sil çok ram yiyor Bende 1GB ram var.
  10. TRHasan

Vivaldiyi nasıl hızlandırabilirim?

Vivaldiyi denemek için indirdim ve başlangıçta gerçekten aşırı yavaştı. Ayarların açılması 30 saniye sürdü. Neyseki o yavaşlık geçti ama ben Vivaldiyi hızlandırmak istiyorum nasıl yapabilirim? (Microsoft Edge kullandığım için hıza alışığım ;))
  11. TRHasan

İnternetimdeki Hız Limiti Kaldırıldı!

Sen hayırdır bilader bu forum çöp olursa sizin gibi davrananlardan dolayı olur
  12. TRHasan

İnternetimdeki Hız Limiti Kaldırıldı!

Abicim kafamız nasıl güzel ama nasıl güzel o kadar güzelki yaniçok güzel yani anlatabiliyomuyum çok güzel yani
  13. TRHasan

Opera GX nasıl hızlandırırım?

win7 kullanıyorum, şu anda özelliklerinden dolayı opera GX kullanıyorum,eski sürümüne hızlanmış olduğunu düşünüyorum. Ancak Opera GX'te bulunan özellikler Edge'de olsa edge kullanırdım.
  14. TRHasan

Ms edge kullandım ve çok sevmiştim özelliklerden dolayı şimdi opera gx kullanıyorum ve eski sürüme göre çok daha fazla hızlandırmışlar
  15. TRHasan

adamlar hızlandırmışlar eski sürüme göre
  16. TRHasan

Microsoft edge kullanıyorum ama Opera'da sol tarafta bulunan messenger whatsapp gibi özellikleri kullanmayı seviyorum. Bu yüzden opera gx'e geçeceğim fakat edge için operada bulunan bu özellikleri getiren bi uzantı varsa söyleyin. Şimdi gelelim asıl konuya , Opera GX nasıl hızlandırılır?
  17. TRHasan

10 upload ile kaç p yayın açılabilir ?

1080p yapabilirsin. 1604585738 O herkesde olan sorun
  18. TRHasan

Yardım Türk net internetim var bu normal mı

normal 39'u 8'e böl 4
Top Bottom