Neler Yeni

Opera GX nasıl hızlandırırım?

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Microsoft edge kullanıyorum ama Opera'da sol tarafta bulunan messenger whatsapp gibi özellikleri kullanmayı seviyorum.
Bu yüzden opera gx'e geçeceğim fakat edge için operada bulunan bu özellikleri getiren bi uzantı varsa söyleyin.
Şimdi gelelim asıl konuya , Opera GX nasıl hızlandırılır?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Opera GX aslında hızlandırılmaz. Soldaki memory cpu kısmında herhangi bir kısıtlama varsa onlar açılır. Ve olur biter. Bende MS Edge kullanıyorum o sol taraftakilerine hiç ihtiyacım olmadı arka sekmeye atıp hemen açıyorum. Daha hızlı geldiğinden.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Opera GX aslında hızlandırılmaz. Soldaki memory cpu kısmında herhangi bir kısıtlama varsa onlar açılır. Ve olur biter. Bende MS Edge kullanıyorum o sol taraftakilerine hiç ihtiyacım olmadı arka sekmeye atıp hemen açıyorum. Daha hızlı geldiğinden.
adamlar hızlandırmışlar eski sürüme göre

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Microsoft edge kullanıyorum ama Opera'da sol tarafta bulunan messenger whatsapp gibi özellikleri kullanmayı seviyorum.
Bu yüzden opera gx'e geçeceğim fakat edge için operada bulunan bu özellikleri getiren bi uzantı varsa söyleyin.
Şimdi gelelim asıl konuya , Opera GX nasıl hızlandırılır?
Ayarlardan donanım ivmesini veya başka bir deyişle donanım hızlandırmayı kapatın.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Opera Gx kullandığım zaman bir türlü hızlandıramamıştım. Sonra Ms Edge'e güncelleme geldi ve geçmiştim.
Ms edge kullandım ve çok sevmiştim özelliklerden dolayı şimdi opera gx kullanıyorum ve eski sürüme göre çok daha fazla hızlandırmışlar

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Windows 10 kullanıyorsanız Microsoft Edge kullanmanız daha iyi olur. Sebebi Microsoft Edge'in Windows 10 ile çok uyumlu çalışmasından kaynaklıdır. Dengeli bir tarayıcı istiyorsanız Microsoft Edge, güvenlik ve gizlilik daha ön planda olsun diyorsanız Brave ve Firefox.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Windows 10 kullanıyorsanız Microsoft Edge kullanmanız daha iyi olur. Sebebi Microsoft Edge'in Windows 10 ile çok uyumlu çalışmasından kaynaklıdır. Dengeli bir tarayıcı istiyorsanız Microsoft Edge, güvenlik ve gizlilik daha ön planda olsun diyorsanız Brave ve Firefox.
win7 kullanıyorum, şu anda özelliklerinden dolayı opera GX kullanıyorum,eski sürümüne hızlanmış olduğunu düşünüyorum.
Ancak Opera GX'te bulunan özellikler Edge'de olsa edge kullanırdım.

Top Bottom